![]() |
Re: MTM RS6 în acţiune
Quote:
|
wow..ce masini:shock:
|
s-a tinut destul de bine pt un audi dupa porsche si lambo , dar celelate mergeau modificate mai mult cu a facut mtm cu audi , si atunci sa vedem comparatie
|
ADEVARUL E K CEA MAI BUNA COMPARATIE AR FI FOST RS6 MTM VS BMW M5 G-POWER VS CLS AMG ROCKET...TOATE MASINILE FIIND RACTIC STOARSE LA LIMITA
|
O avea tupeu sa se dea cu asta https://www.youtube.com/watch?v=86HWAni3wic , sa nu mai zic de asta https://www.youtube.com/watch?v=ugrrhCeUL_8 (este vorba de un opel manta) , totusi RS6 e tare si stoc .
|
pt "fanii" bmw (care nu stiu alceva decat sa intre pe forum si sa arunce 2 sau 3 posturi de genul : "bmw rullz") :
m5-ul nu era stock, Headers + mufflers + ecu = se poate deduce un castig de 60-70 cp + ca are avantajul RWD, oricum rs6-le pleaca atat de tare incat trebuie dat zoom dupa haudi :) :) pt cei care " rs6 este "naspa" stock " : https://www.youtube.com/watch?v=0bdAp...eature=channel - inca odata m5-ul nu era stock : "Dinan exhaust and also aftermarket ECU" |
Quote:
|
Quote:
|
|
ce de animale la un loc:)super rs6
|
Zicea cineva mai sus ca nu s-a nascut Audi stock care sa arda un Bmw stock, unpic cam aberanta treaba ...tinand cont ca un RS are deja turbo, biturbo si alte abureli fata de un M care are aproape aceiasi cai dar fara turbo, astept urmatoarele modele de M care vor fi scoase cu turbo sau cu ce surpriza vor scoate cei de la Bmw si atunci se va discuta de o disputa Audi Bmw in adevaratul sens al cuvantului . Pana acum disputele dintre Audi , Mercedes si Bmw nu au nici o legatura parerea mea, e o comparatie dintre o masina Rs care are turbo si integrala , intre un Amg care e limuzina in primul rand si nu are ce cauta in lupta asta cu toate ca are "n" cai si un M care a dus traditia motoarelor aspirate destul de departe si reuseste sa se tina de gatul unor rachete, mie asta mi se pare ca e de apreciat, iar pentru viitoarele modele de M...pregatiti-va ca nu stiti ce va asteapta. Peace
|
foarte tare RS6-le si stock. Oricum nu avea cum sa bata GT2-u :-P la viteze mari pe langa CP mai coneaza si aerodinamica. CP de la RS6 s-au vazut pe prima suta de metrii apoi tehnologia porsche a intervenit :P
|
Quote:
|
Fan BMW...din cate stiu, RS6 stock e mai rapid decat BMW M5, datorita cuplului monstruos pe care motorul urias biturbo il scote. Dar pt asta platesti 20-30.000 de euro (o masina buna)...doar pt performantza in linie dreapta, ca pe circuit treaba se inverseaza (datorita masei de tancheta a Audiului). Oricum masina din clip trage ca o bestie. :)
|
era de asteptat sa apara si in acest topic frustratii fani bmw pt ca vezi Doamne un audi le-a facut de ras minuntatie de M... fratilor...stati calmi a fost doar o cursa...un "rolling start" in care audi-ul nu are nici un avantaj datorita faptului k are quattro(dimpotriva,tractiunea integrala incetineste o masina la viteze mari)...nu patineaza nici o roata la bmw-urile alea din cate vad eu... Era normal sa bata RS6-le cu aproape 200 cp in plus! iar pus langa Gallardo si gt2 nu are sanse datorita masei si aerodinamicii cum a mai precizat cineva mai sus!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:29. |
- Copyright 2026 4Tuning