Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masini de serie (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie.html)
-   -   Vrei să-ţi înmatriculezi maşina nouă adusă din străinătate? Plăteşte TVA (https://forum.4tuning.ro/219-masini-serie/124244-vrei-inmatriculezi-masina-adusa-strainatate-plateste-tva.html)

PH86MIN 18-05-09 19:08

Re: Vrei să-ţi înmatriculezi maşina nouă adusă din străinătate? Plăteşte TVA

Ai vazut tu draci morti? :lol:

scturoag 18-05-09 19:16

Right ...
vorba unui prieten: "Vreau toti parlamentarii/comunistii ingropati , "incinerati" langa Ceausescu , Elena si ceilalti"

:lol:

G0rdy 18-05-09 19:16

Quote:

Originally Posted by scturoag (Post 2330504)
Vreti alti parlamentari ?!? unii mai buni cu siguranta ?!? faceti toti romanii o cheta .. puneti 5 dolari de fiecare ... si apoi toti banii dati-mii mie ... si ma duk sa arunc in aer parlamentu :lol: ... cu tot cu parlamentari ...
ieftin .. 5 DOLARI !!! c'mon ! :lol:

sa sti ca asta ar fi cam singura solutie :|

scturoag 18-05-09 19:20

Pai da .. gluma , gluma ... dar cam adevarat ...
O revolutie ... nu ar strica ... la modul cel mai serios ... si sper sa se lase cu morti ... parlamentari morti...
si nu stiu de ce am impresia ... ca daca mai pun astia multe taxe de astea fara rost ... si pe criza asta ... chiar o sa fie inca o revolutie ...

DarkJEDI 18-05-09 19:33

ce moarte mai? ar fi prea usor. uitete la ce am zis in primu post. intradevar ar trebui ,dar e problema cu vointa romanului. trebuie impulsionat.

best_fan 18-05-09 19:40

ce *** , astia vor cu orice pret sa ne scoate din ce in ce mai multi bani de la noi din buzunare , ca isi construiasca o noua vila , ca celelate 10 sunt vechi (sunt din 2008) si au vazut ca la noi se aduc multe masini de afara , asa ca au pus tva , cu zicea scturoag , merita sa facem o revolutie

scturoag 18-05-09 19:56

Pai da ... au vazut ca prea multe masini se aduc din afara ... si au zis ca ar fi o afacere profitabila pentru ei sa impuna taxa asta de ***** ... castiga si ei 100 de euro de persoana ... la fiecare masina adusa in tara ... si la cate mii de masini is aduse din afara ...

addicted2trance 18-05-09 20:57

Quote:

Originally Posted by molady11 (Post 2329622)
Ma da oare Parlamentarii astia idioti si mai gandesc si la alt ceva decat BANI SI TAXE.

clar nu, sunt cel putin nesatui, ori inapti... "saracii" nu stiu de unde sa mai scoata cascavalul. probabil urmeaza taxa pe aer respirat si taxa pt mers pe jos, taxa pt trezitul de dimineata si somnul de seara, si nu in ultimul rand taxa pe clipit... niste dobitoci

Quote:

Originally Posted by scturoag
Vreti alti parlamentari ?!? unii mai buni cu siguranta ?!? faceti toti romanii o cheta .. puneti 5 dolari de fiecare ... si apoi toti banii dati-mii mie ... si ma duk sa arunc in aer parlamentu ... cu tot cu parlamentari ...
ieftin .. 5 DOLARI !!! c'mon ! :D

te votez presedinte :D ai initiative bune :D

scturoag 18-05-09 21:44

Si acum serios ... deci .. rog pe cineva care se pricepe sa dea mail la ziar .. plm .. sau la o televiziune ... sa ii intrebe pe unul dintre parlamentari : De Ce Ati Pus In Aplicare Legea Asta ?!? ... sunt foarte curios de raspuns .... sincer .. asta vreau sa aflu .. DE CE ?!? .. pentru ca eu nu vad sensul in afara faptului ca se vor imbogatii maidanezii aia care se numesc parlamentari ...
@addicted2trance : Deci d'acum stiu pe ce sa ma axez in viata :lol: deja stiu ca ma voteaza lumea ... deci ... 1 persoana care ma voteaza la activ ... hai ... inca cineva .. :lol:

ElPadrino 19-05-09 11:27

Pai la asa o tara de *** asa parlamentari ,asa legi nu poti sa-ti iei o masina k tre sa platesti taxe , impozite mai mari decat pretul masinii ....

ElPadrino 19-05-09 11:30

macar cutaxele si impozitele astea nu repara drumuriile si sa faca autostrazi k am ajuns ce-a mai orfana tara din europa

ROBERT_88ROB 19-05-09 13:28

scapa prea usor daca facem revolutie..confiscat tot ce au si pusi sa traiasca cu minimu pe economie sa vada si ei cum ii sa platesti taxe peste taxe din salar de 7-8 mil....ala chin nu revolutie...suntem si noi primi in europa la ceva CAP DE LISTA LA TAXE SI IMPOZITE nu le ajung cat au furat...azi maine ne vand tara ce a mai ramas din ea au vandut tot ce au putut

cleric72 19-05-09 19:24

ce revolutie vreti? pentru ce? in 1989 ce sa rezolvat? au murit o gramada de tineri, s-a ales praf de tara si fostii comunisti sunt din nou la putere ... so what's the point?

Mossotto 20-05-09 00:02

Eu stiu ca toti sunteti revoltati pe aici dar cititi inainte legea sa vedeti de ce s-a facut chestia asta si de ce trebuia facuta. Pentru ca unii din Romania mai smecherasi de felul lor ca nu le putem zice altcumva profitau de chestia asta la maxim si ii durea undeva, iar noi cei de rand trageam cu spatele si plateam impozite si pentru ei.

Un mic exemplu ce se putea face si de care lumea poate nu stie, de care stiu foarte sigur ca la facut un amic de al meu si nu l-am crezut.

A cumparat o masina din Germania noua si a cerut taxele (VAT) la iesire din Germania. Cand a ajuns in Romania a inmatriculat masina respectiva bine mersii fara nici o problema. Nu vi se pare normal ca daca in Germania ti se da VAT inapoi sa trebuiasca sa il dai unei tari?

Multa lume face gura pe multe chestii dar nu sunt intelese din cauza legilor din Romania care sunt cam nedescifrabile.

blowwind 20-05-09 00:24

la masinile cumparate in leasing inca se mai poate deduce tva ul :D probabil ca aceasta lege va duce la achizitionarea mai multor masini in regim leasing :) .. din cate am inteles legea este valabila pana in 2011 ...

p.s. aceste legi "extreme" apar nu datorita guvernului BOC .. vinovat este guvernul tariceanu care a lasat tara fara nici un leu ... tot ce se incearca prin aceste legi este redresarea economiei ...

All times are GMT +2. The time now is 06:50.

- Copyright 2026 4Tuning