![]() |
Re: Accident teribil în WTCC
frate aia nu au copiloti..:D
|
Am vazut si eu cursa , mie unul imi pare rau d BMW-urile alea :P
|
Quote:
<object width="425" height="344"> <embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/3vv3GdEGrPs&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></object> |
Sh*t happens all the time...dar parca prea haotic mergeau baietii...multe masini si inghesuiala mare pe viraje...tamponari la ordinea zilei...iar accidentul cu safety carul...e stupid. vinovat absolut cred ca se face safety carul dar si soferul bmw putin (pentru nerespectarea regimului impus de safety car...)
bilant? o cursa anulata din fasa si pagube de peste 100k sigur. Motorsportul nu este pentru cei fara $ asta se stie... |
sofer prost...... ala cu masina de interventie
|
Quote:
pilotu ala crek o luat carnet cu femeia de servici :))) |
shi-au luat permisele la Piteshti??
|
Safety car-ul este vinovat.A iesit tarziu de la boxe si a intrat direct pe pista nu a rulat pe banda de iesire de la boxe.Pilotul BMW-ului nu putea sa mai faca nimic la viteza aia si in curba.
|
asta nu e accident teribil.acuma bine ca n a murit nimeni
|
Accident spectaculos, se spune ca Engstler(BMW) nu a fost informat de la boxe ca safty car-ul va intra pe pista.
Quote:
Quote:
Quote:
Deci a fost o dubla pentru Chevy, din nou, se pare ca noul Cruze e o masina buna pe circuit. |
Acest traseu este si in jocul GTR Evolution.
E foarte greu (strazi inguste cu foarte multe curbe). Cu greu am scos si eu timp bun in calificari. :D |
Accident teribil în WTCC
toate din cate am vzt lovite si instabile erau BMW leoanele nu aveau nici pe dreacu :))) bun bun ce sa mai ....................
|
ce haos :???:
|
Quote:
|
Groaznic ce s-a intamplat acolo, dar traseul este foarte greu, cu multe curbe si drum ingust pentru numarul de masini care erau acolo, si mai ales la viteza aia. In concluzie...multe pagube, multe accidente.
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:37. |
- Copyright 2026 4Tuning