Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 16 NSO (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/124086-16-nso.html)

B-01-JPX 18-05-09 22:45

Re: B 16 NSO

arata bn masina....se cunoaste ca a fost tinuta in garaj...trage o vopsea neagra la bari....si niste folie....bafta

TGeorge 19-05-09 01:20

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2331415)
pai captatoarele sunt necesare...pentru ca stii doar cat de defectuos este sistemul de incalzire:(...
vignetele alea..cred ca trebuie sa isi faca timp pentru ele...oricum se vede ca este masina de garaj si in plus cred ca nu o mai foloseste asa des:D

am desfacut aseara grila si am facut niste poze cum sunt montate alea!! imi cer scuze dar nu am apucat sa o spal!

TGeorge 19-05-09 01:24

8 Attachment(s)
multumesc pentru aprecieri, am scapat de capace si am facut o reconditionare !:D ce ziceti ?
ma prins ora 1 cu ele ! o sa scot alea din parbriz si ma gandeam barile sa le shimb daca nu pot sa le reconditionez ,oricum ma gandeam sa si le trag o vopsea alba pana la jumatate ! scuzati dar nu am apucat sa o spal ..la ora aia nu prea aveam unde ...

andi_cimpean 19-05-09 11:37

"nu-i program la TV...:(...ce-ar fi sa ma duc si imi vopsesc jantele :D?!"
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Arata frumos...incearca sa ii pui si niste capacele la jante (stii despre ce vorbesc:D...alea de vin pe centru;)
Sa inteleg ca iti "batea" bara in aripa de i-ai pui guma aia...incearca sa o tai si tu la "fata" sa nu se mai vada asa ostentativ:D...

P.S. Mersi pentru poze...grilele mele arata altfel dar oricum am prins ideea;)...

TGeorge 19-05-09 12:04

ma gandeam sa ii vopsesc si prezoanele si piulitele albe sa vad cu arata ..
si guma aia este puse de cand am luat masina :) imediat cum am ajuns acasa de la pitesti asta in 98 imi era ca imi zgarie bunatate de vopsea :)) si am taiat un cheder am desfacut bara si am pus alea :D ..acu cred ca o sa le dau jos de tot :)
dar nu stiu sincer la ce capace te referi la modelele ale vechi de capace cum se puneau pe 1300 ?? ca daca sunt alea trebuie sa fac un sistem de prindere ca janta nu e modelu 1300!! desi nu prea imi plac capacele alea

bo$$u 19-05-09 12:32

nu lasale asha ca arata f f bine vezi :D?

SteelX 19-05-09 13:32

banuiesc ca.. andi se referea la capacelele alea mici rotunde cu inscriptia "DACIA" pe ele care se pun la jante in gaura din centru.
p.s.: ingrijita masina, ai grija de ea in continuare ;)

cicisxn 19-05-09 13:39

1 Attachment(s)
Costa 1 ron bucata,le gasesti cam pe la orice magazin cu piese auto dacia. Uite,de astea e vb:

crazyfornova 19-05-09 13:49

soper dacie.... ingrijita numai zic:)
bv ;) ai grija de ea ar fi frumos sa o treci pe 4prezoane
striga dupa o suspensie

TGeorge 19-05-09 14:00

ahaaa....dap..buna idee chiar multumesc ...ma duc sa mi le iau :D poate gasesc si capace de prezoane ! :)

andi_cimpean 19-05-09 14:31

ar iesi frumos daca ii pui si capacelele alea...si lasa-te de sportul asta...cu vopsitul piulitelor ;)...arata foarte frumos exact cu le-ai facut acum :)

Relu_GTT 19-05-09 15:28

Ii sta foarte bine cu jantele facute asa par si mai late si eu le-am facut la fel dar la supernova partea neagra din mijloc e mai bombata si nu sar asa in evidenta marginile albe,suruburile fale negre eu asa am facut
Schimba-i semnalele portocalii cu unele albe sau vopsestele negre pe astea si mai modifici grila

TGeorge 19-05-09 16:09

ma gandeam sa i le schimb dar nu stiu de unde sa iau albe !! ca le-as schiba pe toate!

Sonny™ 20-05-09 18:25

frumoase jantele a iesit ff bine, ai putea sa incerci sa ii faci si stalpi negri ar da bine tare:)

TGeorge 20-05-09 23:31

8 Attachment(s)
m-am gandit sa ii vopsesc stopurile si semnalele laterale ...nu vroiam asa inchis dar asa a iesit ..si vreau sa ii fac si fata dar ma mai gandesc

All times are GMT +2. The time now is 03:29.

- Copyright 2026 4Tuning