![]() |
Re: ESPERO BELEA
ce sa mai postezi frate....k masina asta pe mine m`a lasat ob .... infipt
|
ai salut am si eu un espero 1.5 16v si m-ar interesa bordu unde l-ai facut mai ales ca al meu e alb
|
Bordu cine ti l-a facut?
|
Ceva sound pe masina ? :) Dak da niste poze si detalii te rog
|
chiar misto treaba cu computerul
cred k ai dat o groaza de bani si ti-a luat mult timp sa montezi asa ceva pe masina..dar sunt sigur k a meritat si k esti mandru de rezultat bravo! |
putine modificari dar bune :D nici nu iti trebuia mai mult:-P daca ai mai face si ceva la desing exterior ar fi..... 8)
|
superrr masina8) :twisted: :twisted: :twisted: !!!!cum ai facut-o omule?vreau si eu asa ceva......arata bestial!!!e de vanzare?un pret ceva???
|
am si eu pt cei cu espero 1.5-16v... si-a pus cineva chip, dak da cati cai ii da in plus (aproximativ)?
|
Bravo omule super tare bordu e cu gust.Intrebarile mele :
Cat ai dat pe cadranele alea??Pt cielo se gasesc ?? Pe comp ala cati euroi ai dat ?? |
Super tare bordul! Nu-ti mai vine sa te dai jos din masina...
|
Intradevar e super tare interiorul mai ales cu computeru ala cu XP ;;;;)))) tineo tot asa si poate mai faci modificari si la exterior ca sa fie in topuri
|
puller xxx ai putea sa-mi spui si mie cu ai pus pozitiile pe semnalizatoare???
e super si de mult vreau si eu sa imi fac la fel dar nu am gasit p nimeni sa se priceapa |
chiar ca nu iti vine sa te mai dai jos din masina, daca sta bine si la partea tehnica ...e super ! bravo !
|
frumoasa masina imi place;)
|
simpla dar cu gust bv:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:40. |
- Copyright 2026 4Tuning