Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Merită să pui pe parbriz folie cu transparenţă 70%? (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/123889-merita-pui-parbriz-folie-transparenta-70-a.html)

DoDo NSL 25-05-09 13:40

Re: Ce parerea avetzi, merita sa pui folie pe parbriz 30% ?!!?!?

am vazut 2 masini in Craiova care aveau folie pe parbriz .. si pot spune ca aratau prea bine :shock:
am votat DA !
dar ai mare grija cu curcanii :lol:

aleks 25-05-09 13:50

Maşina cu folie pe parbriz e o prostie lansată de băieţii care se ascund de prietene sau de complexaţii care se ascund de oameni în general. Nu ai niciun motiv logic să pui folia pe parbriz, nu e nimic şmecher sau frumos, e doar meltenism, şi ştiu că veniţi tot timpul cu exemplul 7-rului alb, dar e acelaşi lucru, doar maşina e mult mai scumpă.
Folia, indiferent ce marcă e, se gârie insesizabil când e montată, se mătuieşte când e spălată/ştearsă, pentru că nu poţi merge cu ea necurăţată, şi aşa împiedică vizibilitatea când e curată, darmite când se afumă/prăfuieşte/abureşte în zilele ploioase, poţi pierde amănunte vitale care te pot costa un accident, pe ploaie şi cu faruri din faţă de pe contrasens te împiedică suficient să vezi, iar de poliţie ce să mai vorbim, că oamenii ăia, oricât i-am înjura noi, au nişte motive destul de bune pentru care se leagă de aspectele astea.

Trixi 25-05-09 13:58

daca nu este o masina de show,poate ar mai trebui sa te gindesti si la ceilalti participanti la trafic.
cind ai asa o masina in fata ta,e parca te-ai duce dupa un camion.nu vezi nimica din spate si e si mai nasol,cind e parcata si nu vezi pietonul sau daca e pe colt de strada parcata nu vezi masina careia ar trebui sa ii dai prioritate.

aleks 25-05-09 14:04

Alexik, B 07 TWK, DoDo NSL, Goose, Iuly_C O X, Kent8, sorin_fabian, VDAN au votat DA

Singurul care şi-a motivat votul pozitiv a fost DoDo_NSL.
Restul nu aveţi nimic concret de spus pentru susţinerea votului vostru?

Alexik am văzut că tu ai votat şi DA, şi NU, şi Riscant, la ce bun ai mai votat?

VDAN 25-05-09 16:37

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 2349765)
Alexik, B 07 TWK, DoDo NSL, Goose, Iuly_C O X, Kent8, sorin_fabian, VDAN au votat DA

Singurul care şi-a motivat votul pozitiv a fost DoDo_NSL.
Restul nu aveţi nimic concret de spus pentru susţinerea votului vostru?

Alexik am văzut că tu ai votat şi DA, şi NU, şi Riscant, la ce bun ai mai votat?

pentru o masina de show eu zic ca se merita,pentru una de strada nu
aleks nu am mai argumentat votul deoarece,ce am vrut sa spun eu au mai spus si altii si nu avea rost sa scriu doar pentru a mai face un post in plus

aleks 25-05-09 19:45

Vezi, nuanţa face diferenţa :)
Iniţiatorul topicului nu avea de unde şti ce ai tu în minte, putea crede că aprobi ideea şi atât :)

VDAN 25-05-09 20:54

da man ai si tu dreptate,o sa fiu mai atent pe viitor ;)
numai bine si aveti grija cu folia :D

sorin_fabian 26-05-09 00:13

aleks ai dreptate .. greseala imi apartine mie in momentul in care am selectat vot multiplu ... daca as putea as repara acest lucru .. :(

legat de ceea ce zic marea majoritate cu vizibilitatea noaptea sant intru totul de acord ... dar mai este ceva .. probleme cu vizibilitatea o ai si ziua cand soarele este foarte puternic .. eu unul sant deranjat foarte mult de catre soare fac ochii mici,lacrimez .. si alte nebunii de genul asta ... asa ca acum in perioada verii conduc cu ochelarii la ochi undeva in jur de ora 7.30 - 8 nefiind vorba aici de suferinta de a sta cu ochelarii de soare la ochi ( cum mai practica unii looseri seara prin disco sau cluburi cand nu se mai suporta)

Quote:

Originally Posted by KTA87 (Post 2347185)
Nici pe geamurile fata nu e recomandat/legal, d-apoi pe parbriz... Mi se pare excentrica rau ideea de folie pe parbriz!

este legal pe fata cu 15%

FIGHET 27-05-09 00:11

eu zic ca mai bine cine vrea s a isi puna ar fii bine daca si ar pune si pe fata folie s a fie in ton cu parbrizu si nu de 30 ci d e 100% sa dea cu capu in stalp.....cind merge s a isi ia masina din parcare

sincer este o prostie rom .. noi nu avem lumini indajuns noapta da pai s a mai pun si folie sinucidere curata....(kamikaze)

sorin_fabian 27-05-09 00:21

vezi ca esti cam dur cu comentariile ... prostiile sant si la londra acolo de unde zici tu ca esti ...

p.s daca nu reusesti sa scrii in limba romana poti scrie si in engleza ca noi "românasii" mai intelegem si d`astea

Tzepozzz 27-05-09 11:51

am votat "NU"...cred ca 15% e de ajuns

sorin_fabian 27-05-09 17:54

crezi ca ar merita 15% pe parbriz ?

Tzepozzz 27-05-09 21:33

eu cred ca merita:
1. nu te incomodeaza noaptea
2. aspect (se vede diferenta fata de unul fara folie)
3. te protejeaza cat de cat de soare
4. n-ai probleme cu garda

aleks 27-05-09 21:47

1 şi 4 pică, din simplul motiv că o folie din plastic se comportă într-un fel al nabii de nasol pe parbriz iar politia dacă îl vede (şi-l vede, că nu-i oarbă) te arde...

Tzepozzz 27-05-09 22:02

pai daca erau asa incomode si deranjau, nu mai dadea RAR-ul omologare la folie de nici un fel.
alea pe fata de ce se omologheaza cu 15%?
daca te opreste politia ii spui ca asa e din fabrica :lol:

All times are GMT +2. The time now is 12:16.

- Copyright 2026 4Tuning