![]() |
Re: E36 - bmw-ul meu D U R
superb exemplar
|
L-am vazut Live si intra`devar e frumoasa pisica, f ingrijita. Jantele sunt foarte ok ... si alarma e absolut necesara, pisicile noastre fac repede picioare, se fura in draci. Te astept sa vedem cum se aude muzica.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
cam asa as vrea sa o vopsesc...si astea ar fi jantele kre mi-ar place mie p ea BBS rs II.ce parere aveti?
|
Jantele sunt tari, albastru ala nu vine bine, mai bine daca vrei sa faci ceva subtil, o faci in 2 culori cu albastru care il ai acum pe masina, s ar vedea de 100 de ori mai bine, vopseste o doar negru intai, si pe urma daca nu ti place cum vine cu albastru asta care il ai acum, vopsesti si partea de jos...
|
5 Attachment(s)
nici eu nu sunt sigur de albastrul acela,oricum asta un pic mai tarziu sa mai strang banii! postez kteva poze cu muzica!
|
doar imi dau cu parerea... jentile ar fi o idee super ok.....culoarea.....fa-o albastra dak vrei ceva....sau potrocaliu lamborghini dar nu in 2 culori pare sorcova:D Bafta la modificat!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
foarte frumoasa pisica ta , imi place la nebunie , foarte ingrijita , sa aveti grija unul de celalalt ! numai bine kmo |
Quote:
|
10 Attachment(s)
poze noi! am pus leduri la pozitii ,am echilibrat rotile si am vopsit etrierele!
|
Smecherie!!! Superba:)
|
VREAU OBC DE 18 BUTOANE!!!!si sper sa ii pun cat mai curand apoi o sa urmeze angel eyes sau xenon si apoi angel eyes sau xenon :)) ms pentru comentarii!
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning