![]() |
Primul telefon inafara ca e SUPER subtire mai are ceva?
|
nimic ..este chel din toate punctele de vedere ...si trebuie tinut pe vibratii ca suna ingrozitor de identic cu o instalatie de brad ...
|
Totusi, orice are o limita, si parca VK e PREA mic/subtire/usor. Nu de alta, il pierd in buzunar. Si mi-l gasesc altii din tramvai (tot in buzunar) :D
|
mi se pare mult prea mic,se gasesc unele telefoane mai mari un pic care au mult mai multe dotari si pret de cateva sute de euro
|
O alternativa mai buna mi se pare ca ar putea fi si RAZR (arata si mai bine :wink: )
|
Mie nu-mi place telefonul asta . Degeaba este subtire daca este \"chel din toate punctele de vedere \" , plus ca are si aspect nasol (parerea mea).
|
tine mai putin de aspect si de performanta atata timp cat telefonul este tehnologie corporata intr-o mina carcasa ...cine vrea performanta ...sa isi ia modelul high end ....de 2 gb ///
|
Un biscuite cu 2GB memorie flash... nu suna rau. Mai ca mi l-as lua... dak nu ar fi atit de urat :no:
|
prea de tot ..zici ca e jucarie .... :oops:
|
Jmeker telu! Ma apucase si pe mine nebunia acu 2 luni... Dar m-am calmat... Nu merita banii. Parerea mea. Si decat sa cumperi modelu ala de 800E mai bine il iei pe asta de 6 mil si un iPOD nano de 2 gb... Au cam aceleasi marimi :lol:
|
1 Attachment(s)
eu zic ca shi samsungul D720 e destul de mishto, bineinteles ca nu e asha suptire ca cel subliniat de voi.
|
LOOOOOOOL SIL esti nebun , \"instalatie de brad\" am ras azi toata seara am mai ras la un topic de ce zicea nebunu ala de santos , ba baieti voi nu avetzi toata tzigla pe casa :lol: :lol: :lol: Respect
|
pacat ca firma care il produce este un brand minuscul...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:08. |
- Copyright 2026 4Tuning