![]() |
Re: Hamann 599 GTB auriu din Dubai
Un singur cuvant: Tiganie.
|
de unde altundeva putea fi ?
~Kitsch :!: |
bleah. hai cu maneaua si cu gtbu :)))
|
ce viseaza noaptea fac ziua..daca are omul bani isi face toate poftele, gusturile nu se discuta, normal sa avem idei diferite, pareri, etc... eu am votat "merge" sigur daca vii in romania cu el sucesti gaturi pe strada
|
e bestiala masina!! degeaba o faceti tiganie si nu mai stiu cum...sunteti invidiosi pe arabi ca sunt plini de bani si-si pot permite orice...
|
Voi aveti ceva cu masinile de genul? Nu scapati niciuna vad. Eu is satul de spoieli de-astea lucitoare.
Ah, si iar sunt voturile relativ echilibrate iar commenturile impotriva aproape toate, iar dubios, in fine...yuck. Daca as avea l-as rade cu drujba in piata publica, apoi as vinde restu, macar jumate din bani sa pot scoate... |
Quote:
|
cand o vedem in poza zicem ca e kitsch, daca am vedea-o in realitate am ramane un pic cu gura cascata... e prea excentrica, dar ce sa ne mai mire din moment ce vine din Dubai? multi bani si mult prost-gust
|
arabi nebuni isi iau asa masini si fac in 3 ani 2000 de km cu ele
|
urat cel putin culoarea aia.! yeak ce gusturi au unii. dar probabil ca au asa de multi bani ca nu mai stiu ce sa mai faca cu ei .
|
la arabi poti iesi in evidenta si cu o dacie 1300 din anii '70 .....s-ar uita la ea ca la un OZN :P
|
dubai... ferarri ... aur ? nu ii asa ciudat zic eu :D
|
Nu m-ar deranja culoarea deloc, mie chiar îmi place ;) omu` a vrut sa fie diferit ;) ... degeaba ziceti voi ca-i tigänie, dacä v-as da unu la fel, ati încremenii lângä el ;)
|
masina arata exemplar dar culoarea mi se pare gresita ... :shock:
|
frumos dar observ ca are harem
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning