![]() |
Re: Noile BMW M3 şi M1 vor avea motoare mult mai mici!!!
sunt convins ca vor scoate ceva si mai puternic decat actualul ... va fi supraalimentat, probabil bi-turbo sau twin-turbo...asa ca nu aveti de ce sa va faceti griji! stiu ei mai bine ce fac... ;)
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
Intr`adevar mai potrivit ar fi fost , cred eu sa faca masini ECO din alte masini din gama BMW , de ce tocmai din "M-uri" ?! |
Quote:
twin=bi,dual , doi , geaman. |
Quote:
La una dintre ele ambele turbine intra deodata, iar la cealalta o turbina ajuta la turatii mici, cealalta intra la turatii mari. Sincer nu stiu care e care. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Ma rog .. nu ma refeream neaparat la Romania ... ma refeream asa .. bi-turbo se zice generalizat ... iar twin turbo .. eng...
oricum ... twin turbo sau bi-turbo ... gramatical ... e aceeasi chestie ... poate la mecanica o fi ceva diferit intre ele ?!? |
Quote:
F1 - e "nimic" - super! Formula BMW - "nimic" - monomarca ..... mai putin super! Motoarele aspirate cu 6 in linie sunt traditie si ar trebui mentinuta, chiar daca Vul de pe E92 are un potential si o performanta extraordinara in regim aspirat, parca tot acel 6 in linie consacrat ar fi o alegere super buna, insa nu eu sunt in masura sa decid asta. |
Da, sunt diferite.
twin turbo = o turbina mare si una mica ,,, care intra una dupa alta biturbo = doua turbine care lucreaza deodata p.s: pe m3 nu exista turbo de fabrica.. confunzi cu 335i.. care e tt. |
Nu confund M3 cu 335i ... doar credeam ca m3 e turbo ... atata tot :)
|
Quote:
In f1 sunt vai mama lor, competitie monomarca are si Logan. Mari scule nemtii astia, IEM ala e simbolul competitiei:D:D:D:D:D:D |
Quote:
|
Quote:
bmw sucks .. ce naiba... cine's astia? |
Quote:
|
Quote:
V`am saluat !:icon_kiss |
| All times are GMT +2. The time now is 13:39. |
- Copyright 2026 4Tuning