![]() |
marpha rau ideea, imi place! ma bag si eu!
|
hmmm! pai, poate maima vad si eu cu voi... (ca nu torn pe nimeni ! stati linishtiti :wink:)
pai! data si ora ! !!!CHITANTZA TNG!!!-----!Chitantza! (scump domle !SCUMP! dincolea era mai eftin )-____-a fu o gluma taz! |
daca doar o mana de oamenii vor contribui la finalizarea proiectului, eu as propune sa isi lase fiecare \"amprenta\" pe el, sa se stie cine s-a implicat in realizarea lui :!:
e doar o idee, sa nu ma injurati :oops: |
daca nu se vrea.. nu facem nimic! ca nu o fac pentru mine, sau pentru 2-3 persoane
|
daca o sa facem pana la urma o ce trecem numele noastre pe banner, ma refer la cei care au contribuit :wink:
|
Re:
Quote:
daca nu vor .. asta e :roll: |
asha e tng ,o sa incercam mai incolo :wink: poate o sa avem mai mult noroc :mrgreen:
sincer nu credeam ca o sa se intample asha :cry: si cand te gandesti ca erau doar 5 RON , nu era o avere :cry: mario saracu a spus mai demult sa dam cate 50 RON .....adica mai pe scurt el chiar nu are vreo sansa sa stranga banii :lol:[/list] |
Quote:
La faza asta sunt foarte suparat ! Atata am avut de spus ! Salutare :( |
Foarte urat din partea ta Shantzule in special :!:
|
deci ... sa inteleg k nu se mai strang bani ?
faza cu chitantza si cu \"dincolo era mai eftin \"era o gluma(poate ca o gluma proasta) NU ma zgarcesk la 5 ron ! dak e, voi da si mai mult cu cea mai mare placere ! pana la urma , se mai strang bani , sau nu ?! repet ! a fost o gluma ! da mey hoo, stai linistit - tng |
Fratzilor, no offence, ce rost are banner-ul asta, ce e un fel de reclama sau ce, aiurea in tramvai, nu e vb de bani, dar nu vad rostul unui asemenea lucru
|
Skmadtm...care e motivul supararii tale? :?:
RZV_1_XDD...e ceva care sa ii reprezinte pe cei din ploiesti, in nici un caz nu e \"aiurea in tramvai\" :wink: |
nu m i se pare ceva ideal . ce reclama e asta ???
la cine avem noi nevoie de reclama .cine e pasionat de masinii intra si pe 4tuning si pe comunitate . parerea mea ca o sa atragem foarte multi pusti pana n 18 anii cu banerul asta . iar lumea care nu are legatura cu comunitatea ,bosorogii nevinovati care ies si ei la o plimbare prin parc o sa vina sa intrebe dc e ceva si pentru pensionarii . ceva de genu :se vor mari pensile? :D :D :D credeam ca black project e ceva legat de vreo masina tare , suna de parca faceati masina lui batman . |
bai astia din comunitate .. ce va zgarciti ma asa la 50 de mii vreti sa strangem noi banii din bucuresti ? nu se face asa ceva .... un banner ar fii ceva super tare...frate ;)
hai aveti grija... |
nu e vb de banii ma ,dar e aiurea sa stai cu aia imprastiata pe masina atunci cand se intalnesc 10-20 masinii undeva intr un loc restrans . si ne mai cunoastem si intre noi ca vin doar cei de pe comunitate
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning