![]() |
Re: Cea mai buna bere?!
tuborg
si Quote:
|
Cea mai buna e aia RECE, care pica fix cand ai chef sa o bei, fie ea blonda, neagra, aramie etc .....
|
Corona nu e bere. Salitos nu e bere. Nu stai la masă cu persoane de sex masculin care beau aşa ceva. Dacă un prieten vine cu aşa ceva la masa ta, îi urezi un prompt “marş la c*cat”, îi dai un bocanc în scaun şi te faci că nu-l mai cunoşti.
^^^ LOL :)) Stejar , Beck`s Lemon , Stela , Bergenbier ... cam asta ar fii ordinea |
In general cand vreau sa ma rasfat , cumpar Leffe ...
Iar cand stau la meci cu baietii sau la o tereasa ...iau Heineken , Carlsberg ,Tuborg sau Beck`s :P In germania am baut un pahar d-ala mare de bere cu cola pe fundul paharului , dar sincer , numai stiu cum se numea , oricum era foarte dulce si buuuuuna de am baut 4 pahare si nici nu ma ametisem , a mers cu pizza de te dadea pe spate , dar numai intra :))) |
inainte consumam numai Silva Black , acum o ard low buget ( Ursus , Tuborg , Timisoreana) nu ma dau in vant dupa heineken , budwieser , corona , etc.
daca e rece , orice bere e buna. |
Ursus, Ciuc, Harghita :D dar.. deobicei Ursus, Harghita nu se gaseste oriunde :)
|
in cluj am baut prima oara robema :))))
|
Stella Artois, Heineken
|
Salitos şi Reds powah....
|
Beck`s =P~
Redd`s =P~ |
Beck's si Carlsberg
|
Orice bere numai sa fie cu lamaie si neaparat rece :)
|
Stella Artois, Silva neagra,Ursus....bere rece sa fie :)
Nu am baut niciodata Corona,Salitos..etc...si nici prea curios nu sunt :) |
Budlight, Corona , Salitos, Heineken & Beck's Lemon ... :D:D
|
well..eu nu beau sucuri deloc.ori apa,ori bere.
nu beau bere cu diferite arome,ca aia e suc deja(lamaie,cola,soc..nu-i de mine) nici stilul stella,gosser nu imi place. carlsberg,heineken e ok.tuborg nu imi place pt ca este prea acidulata.cel mai tare insa imi place berea de porumb.cit s-a gasit in ungaria,rolling rock era pe repertoar big time...dar bere americana fiind,nu se mai gaseste deloc in zona noastra. mai nou m-am dat pe skol.nu stiam de ce imi place gustul...pana ce nu m-am uitat mai bine si am descoperit ca e bere de porumb!!!!:lol: so...skolll rullzzz!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 20:41. |
- Copyright 2026 4Tuning