![]() |
Re: cel mai bun cap tractor
46 de voturi si doar cateva commenturi?:O nu se poate asa ceva. vin cu un filmulet care sa imi prezinte favoritul https://www.youtube.com/watch?v=4QoKJi8toYI
|
|
OFFtopic: n-as fi riscat sa stau in c-classe ala nici batut !!!
|
cand ajunge ala pe piata sar putea sa vedem tiruri fara soferi :D il pui sa mearga dormi putin si el inca merge, fara probleme.
|
Quote:
|
pana la urma ce se cauta la un camion? confort? tinuta de drum? performanta? fiabilitate?
|
Quote:
|
Eu zic ca Mercedesul este cel mai fiabil dintre toate, plus ca e si placut la ochi. https://www.youtube.com/watch?v=s0Vj7...eature=related
|
Quote:
|
Este normal sa avem pareri impartite, eu prin natura serviciului am legaturi cu tot felul de firme de transport marfuri si cam toti soferi recomanda actros si scania, volvo cica are probleme cu consumul si cu manevrabilitatea . Este clar ca vorbesc din auzite dar asta e parerea soferilor cu care am vorbit.
|
Quote:
Cu consumul treaba sta in felul urmator. Ii pui 30 tone si-i spui maine dimineata sa fie la Timisioara e normal sa-ti manance 40%. Toate au un consum apropiat iar factorul care infulenteaza cel mai mult este soferul! |
Quote:
|
Quote:
|
Din punctul meu de vedere tot volvo aleg pe primul loc pe urma scania urmat de daf....Toate au cate un "defect" Volvo au consumul mare, scania sunt rigide si tot asa.Acum fiecare alege ce vrea dar ce e sigur ca ala care cumpara masini(camioane) nu se uita la cum arata si la ce culoare e.Volvo sunt cele mai fiabile,ganditi-va ca turbina abea "cade" pe la 700-800 mii km
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:55. |
- Copyright 2026 4Tuning