![]() |
Re: VW Lupo LLOTR edition
arata ok, pana la un anumit punct si adica --> GRILA FATA !!!
|
E o Monstrozitate inutila. Nu e bun la nimic...
|
ce cauta grila Audi si jantele Porsche pe ea ? kitch :!:
|
tot nu inteleg ce este cu semnul de audi pe ea:?:
|
Misto buburuza
|
cam exagerat asa, nu prea ii vad rostul
|
imi place cum a iesit bad boy look :D
|
arata binisor pana la grila de audi si jantele de porsche, este un fel de dacia logan cu sigla de renault si jante de peugeot. :) 1/3 kitch!
|
Furios!
|
Doame este criminal ...pacat ca la noi in romania la prima iesire pe sosea ai ramane fara spoilare si praguri :X
|
Masina asta o comentau baietii ieri sau alaltaieri la kitsch tuning :D Adevarul ca, fie el Lord of the Rings sau nu, fara sigla Audi masina ar fi aratat mult mai bine, realizarea fiind una inalta calitativ. Frumos si interiorul ! ;)
|
sincer acuma....cum sa pui sigla de audi pe un vw......
|
sincer? de ce mama draq ia pus emblema de audi??
|
Quote:
|
multi ziceti ca e kitch...
eu zic ca s-a muncit foarte mult la masina asta si arata chiar bine daca vreunul din voi ar avea asa ceva cred ca nu ar mai incapea in el de mandrie! ca sa nu mai zic cate cupe ar fi colectat in Romania la expozitiile tuning...mai ales pt best paint job.. sau cata lume ar intoarce capul pe strada dupa ea! jantele de porsche sunt des intalnite pe masinile VAG prin Germania...la fel si grila Audi ;) daca v-ati plimba mai mult prin Europa si cu alte scopuri (ex: distractii, saloane, expozitii, treff-uri) ati stii mai bine...;) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:34. |
- Copyright 2026 4Tuning