![]() |
Re: Jante furate ! atentie
Noh poi ar trebui sa re-lansam si noi moda jantelor din tabla. Nici macar capace... ca is scumpe si alea si se fura usor.
|
Quote:
are un Audi A6 MTM si avea jenti de aliaj originale de Audi ,pe 18 parca |
2 Attachment(s)
Bulevardul Gheorghe Sincai, acum vreo luna...
Dupa cum se vede...masinile se parcheaza putin oblic...coltul din fata al masinii ajunge pe bordura... Ghinion, i-au lasat-o pe pozitie... |
Eu tot nu inteleg. Masinile de pe care se fura, nu au antifurt? Si daca au.. cum reusesc sa scape de el? :-??
|
Fix antifurturile ii opreste pe hoti...
Fii serios ;) te sare din antifurt in secunda 1 |
stii cum e la nemti cand iti face un Audi un Mercedes Etc ,crezi ca se gandesc ca in romania se fura si rotile de pe masina :D
mai era o vreme cand de pe Opel vectra se furau si oglinzile , zilele astea am vazut pe o masina ca era prinsa cu nituri sa nu le fure, si de pe golf 3 farurile de ceata si lista cu siguranta poate continua |
antifurturile zboara....pt ca daca vor sa itzi dea jos rotile fi sigur ca au si cheia de la antifurt chiar asa de greu e sa faci rost de o cheie de antifurt? catzi prieteni deai vostrii nu au audi ...vw bmw etc...si eu cred ca treaba asta e premeditata , itzi fileaza masina , ce jenti ai etc ..fac ochiului placere ....stitzi voi ..mana are putere...
|
ok, furi un set, 2,3,4,5 dar apoi ce dracu faci cu ele?
faci colectie de seturi? ok, inteleg ca ai nevoie si nu ai bani de un set...si mno furi unu, dar cu mai multe ce faci? :d |
si in turda a fost un caz auzisem ceva cu 4 jane furate dar nu se poate asa ceva astia trebuie prinsi si trasi dupa masina cu lantul .... eu am patit saptamanile trecute tot in manastur numai ca mie mi'au taiat prelata de la masina si geamul din spate ... nu am mai dat de faptas si nici politia
|
la mine pe golf 3 au furat bandourile alea negre de gt si nu odata am auzit de semnale si proiectoare furate. asta ca sunt usor de demontat iti trebuie doar o surubelnita, asta daca esti bleg si nu poti cu mana goala.
nu ma surprinde nimic la faza cu furatu de pe masina de cand am vazut cum o masina a ramas fara oglinzi ( nu oglinda cu totul, doar geamul ) |
Quote:
Noi (societatea) am putea schimba ceva, dar preferăm să fim indiferenţi, fie din comoditate, fie de frică, fie că suntem mulţumiţi că nu suntem noi victima. Privesc cu scârbă cum sunt "idolatrizaţi" anumiţi coloraţi care au reuşit prin mijloace foarte cunoscute de toţi să îşi însuşească anumite bunuri. În loc să respingem specimenele de acest gen, să nu îi acceptăm în grupul nostru de prieteni, să îi respingem să locuiască alături de noi, să nu acceptăm ca copii lor să înveţe la aceeaşi şcoala cu ai noştri - în loc să facem toate astea noi îi privim ca pe nişte semi-zei... Vă spun asta pentru că sunt sătul de câte am văzut... Nu îmi vine să cred ca tinerii ajung să aprecieze unele persoane doar pentru ce posedă, uitând de principii şi de adevăratele valori. Toate astea le analizez şi le relatez din perspectiva unuia care locuieşte într-un oraş în care e o modă să pleci "la furat" şi unde, din păcate aceste fapte în loc să fie condamnate de noi, sunt apreciate... RideTheRiddle nu vreau să înţelegi greşit, nu am nimic cu tine, doar că post-ul tău mi-a amintit anumite lucruri, ăsta fiind motivul pentru care te-am citat. Îmi cer scuze pentru lungimea post-ului şi sper ca făptaşii să fie prinşi şi pedepsiţi ! Iar dacă sunteţi matorii unor astfel de scene nu uitaţi : "Indiferenţa vă face complice ! " |
inteleg foarte bine ce vrei tu sa spui, dar nu am fost martor la furt in sine, ci doar am vazut masina inainte si dupa, fiind a unui vecin.
dar tin sa te contrazic la un singur lucru. ziceai de excluderea copiilor din scoli. oricat de mult rau ar face parintii lor, ei nu au nici o vina. merita o educatie buna tocmai pentru a nu ajunge ca ei. si asta ar fi cea mai buna solutie, educatia. asa nu am mai avea atate scursori in societate. |
acu vreo 2 ore.. au inceput sa urle alamele la mine pe strada, ma ies pe balcon, vad doua gorile... plimbandu-se pe strada, in spatele lor apare o duba t4 cu nr de italia..
am si fugit jos.. sa vad daca mai am jantele pe partea dreapta =)) mainei imi pun tablele pe masina =)) |
pana la urma urmei, azi noapte s-a furat jantele de pe un S3, cu cateva case mai jos de mine...
azi imi pun tablele pe masina.. |
deja nu mai poti lasa masina in fata blocului:???:,noroc pt aia care au garaj sau curte
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:17. |
- Copyright 2026 4Tuning