![]() |
Si pe o masina nu prea scumpa , un tuning mai americanesc :twisted:
|
1 Attachment(s)
am mai gasit ceva dar nu e acelasi sistem! oricum as fi curios unde se afla neonele aici...(sub aripi oare) stie careva sigur?
|
Astea nu sunt in roti sigur , probabil ca la aripi undeva...
|
presupun ca vorbesti despre postul asta cu film
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...836&highlight= postul l-am pus eu cand am vrut sa aduc asa ceva in Romania initial pt mine dar cum pretul era un pic cam mare am vrut sa vad daca ar mai fi vrut si altcineva pt ca puteam la momentul ala sa beneficiez de o reducere daca luam mai multe. de fapt nu sunt neoane ci sunt led-uri si nu sunt cum ar crede multi facute in japonia ci in UK. alea de la roti sa numesc wheel well in primele poze si sunt puse in janta si in ultima nu sunt alea ci unele care se numesc GEM si sunt puse in spatele rotii pe corpul masinii. |
Faina tare ideea cu neoanele la roti. Dau bine mai ales noaptea, dar n-ar merge pe Tico. Pe drumurile din Ro, cand iti mai sare un \"bolovan\" printre roti ce te faci cand ti se sparge neonul? Ooops...
PS: initial am intrat pe acest topic crezand ca voi descoperi altceva. \"roti usoare\"...\" la ce D-zeu s-au mai gandit producatorii astia de anvelope ?\" ma intrebam eu. Sa aflu k era vorba de luminitze la roti (tyre lights) ... Interesant topic oricum. :wink: |
alter_ego: sorry dar filmuletele alea 2 le stiu tot de la tine dar nau treaba cu ce arat eu aici, tu arati neoane sub masina pe cand eu la roti decat...
iar topicul lam facut pt ca pe acesti site nam vazut nicaieri despre ce arat eu aici(atat neone pe jante cat si neoane pe corp cum zici tu) // :) cu bolovanii ai dreptate dar presupun ca exista o protectie sau cel putin ii poti pune tu ceva improvizat,ca dor romanul e inventiv rau de tot :P |
da ai dreptate filmuletele din postu meu arata doar led-uri sub masina dar firma care le produce pe acelea produce si led-urile pt roti despre care vb tu
|
aaaa nu stiam... si daca tot e facut topicul asta da si u mai multe date daca stii cum ar fi:montare,preturi,firme.... :)
|
2 Attachment(s)
am mai gasit cate ceva! :)
|
2 Attachment(s)
sorry ca postez pozele separat dar mi se inchide explorerul daca incerc mai multe poze se bag nu stiu de ce! :(
|
2 Attachment(s)
more.... more... :)
|
2 Attachment(s)
iar off topic un pik dar tot de lumini e vorba :)
|
cele de la aripi au fost si pe la siab. parca. e posibil sa vina bine pe o masina, cu neoane ... sa fie continuitate .... dar necesita si sa fie lasata masina .... nu sa se vada tot ce e pe acolo :)
|
Alea interioare sunt tziganie rau si alea de la BMWu ala in 3 culoari :x doamne parca ar fi tunato Funar
|
nici mie numi plac prea multe culori dar am pus sa vada lumea de toate ! :) unii isi pun! mie miar place sa am pe toata masina neoane,leduri la roti,led la manerul de la usa, leduri interioare dar toate sa fie aceeasi culoare nu curcubeu! :))))
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:04. |
- Copyright 2026 4Tuning