![]() |
Re: Masini reparate
eventual o fata de pisica :D front conversion.. ceva elegant... inedit :)
|
Un romainian tuning:)) ar merge, nici luate din targ de la vitan...nu piesele originale...de bun gust..creq 10.oooE ar ajunge:-??....unu busit in spate e mult mai scump.
|
Nu cred ca iti ajung nici 20.000 de euro s-o repari p-aia. Altfel ar fi luat-o repede cineva cu un service bun. Sau Leepu s-o cioparteasca...:lol:
|
Quote:
|
Cam asa e..da poate cu cv piese care s-ar potrivi pe ea ca design + cateva modificari ar merge....presuun.....in cele din urma ..masina sa dat:)):|.....am obs ca masinile busite din Anglia sunt ff ieftine..mai era si un M5 la 5400E busit in spate si putin sifonat..a disparut si ala....nu mai e de vanzare...Apropo...se conduce greu o masina cu volan pe dreapta?..am citit pe net ca daca stai mai in spate in depasiri totul este OK...
|
Nu se conduce greu , se conduce normal :)
|
cam 3000 te costa airbagurile cu plansa de bord si volan.
|
Vad ca toti au adus argumente pro si contra cumpararii acestei masini , dar mai exista acea "fata" a repararii masinii respective. din ce vad din poze mai mult ca sigur , e afectata integritatea structurala a masinii , asa ca degeaba o repari sa arate ca iesita din fabrica [ chiar si cu piese OEM bmw ] , masina aia la urmatorul impact nu va mai fi sigura nici 50 % , plus ca nici pe sosea nu va mai sta "dreapta" ...poate unii de aici o sa considere ca aberez , dar am vazut destule cazuri cu masini cumparate avariate , aduse in tara , reparate si apoi revandute pentru profit . Revenind la subiect m6 nu e masina care sa mergi cu ea pana in 120 km/h , asa ca gandeste te de 2 ori inainte sa achizitionezi o masina avariata. Cine nu crede ceea ce am spus despre integritatea structurala si etc , poate cauta pe net sa vada exemple clare , impacturi intre 2 masini identice , una din ele fiind reparata , dupa ce suferise un accident anterior, iar ce vad eu in poze m6 ele asta e mult mai avariat decat ce am vazut eu in filmuletele alea.
Din cate stiu eu , in afara, asigurarile considera dauna totala masina in momentul cand suma destinata repararii masinii depaseste valoarea achizitionarii ei. |
pui un motor de 2.0 , repari pe acolo exteriorul, airbag-uri la ce iti trebe ? si ai EMMM 6, .. am trait sa o vad si pe asta :( :sad:
|
nici chiar sa o faci EMMM 6 :))....BNW M6 :D ar fi cv...cum au chinezi Nckia...ar iesi un M6 tunat....daca aveam vreo 10.oooE luam masina..si nu iesea cv ok ....si nu o refaceam cu piese originale...
|
Chestia cu refacutul cu piese de pe vapor (vorbind de o masina care e reglata foarte fin pentru a raspunde foarte bine la comenzi) mi se pare o absurditate... De ce ai lua o masina in halul ala sa o faci de mantuiala si poate sa te coste, Doamne fereste, viata ta si a altora?
|
dar nu am zis sa o faci de mantuiala si cu piese de pe vapor.In bucuresti a fost un tip cu un Porche si a facut accident mai urat ,a intrat motoru peste el....masina fiind distrusa 60%...masina a fost refacuta si se cunoaste ff putin ca a fost busita....parerea mea este ca doar un mecanic bun poate da niste raspunsuri....si partea cu refacutu caroseriei...poate cu o firma de tuning sa o faci ok, nu sa iasa kitch.As lua masina asta pt ca sunt innebunit dupa ea....dar cum costa ff mult...asta era o varianta.
|
aproape orice masina se poate repara ca sa iasa la semne daca mergi la un service auto care a mai facut asa ceva. reparatia o ceva mai simpla, pt ca e tractiune spate si nu sunt chiar asa de multe componente pe puntea fata ca la o tractiune fata. la 2500Euro merita masina si numa sa o tii, chiar daca stii ca o termini de reparat peste 5 ani :D.
|
da.. si dupa 5 ani ai o masina care nu valoreaza nici bani pe care i-ai bagat in ea. Si chiar daca ai reusi sa o reparari , suma de 2500 de euro este un mazilic pe langa ce inseamna intretinerea unui M6.
|
Nu ma refeream la look-ul masinii... Ma refeream la faptul ca daca o masina de tipul asta este avariata orice finete de reglaj trebuie repusa la loc.. repartizarea greutatii.. setari etc. nu mai exista... si atunci risti sa te pui in pericol.. in esenta nu se merita...
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:43. |
- Copyright 2026 4Tuning