Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Burnout School (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/122849-burnout-school.html)

bodo 15-05-09 00:42

Re: Burnout School

nu incercati cu tavile ca va topiti cauciucurile :lol:

mafiozzo 15-05-09 01:11

hai ma.. tractiune fata.. daca nu prinde asa bine frana de mana dute drum pe care urci te opresti frumos, tragi frana de mana dai blana la aceleratie si lasa ambreaju si stai asa... pana... simti mirosu placut in interior, la tractiune spate eh.. mai frumos apasa cu calcaiu drept frana si cu restu talpii aceleratia blana si tot asa lasa ambreaju.. pana... pana cand auzi un bufff.. si vezi in oglinda scantei :D

Darius DMS 15-05-09 19:00

dar la un e39?cum se face?are tractiune spate/eu conduc la 13 ani si vreau sa stiu cu adevarat ce inseamna sa sofezi in stil 4tuning

Alex_55 15-05-09 21:23

o turezi in 7k/rpm pui niste benzina sub rotile spate si dai drumul brusc la ambreiaj

orlando 17-05-09 16:31

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2322771)
dar la un e39?cum se face?are tractiune spate/eu conduc la 13 ani si vreau sa stiu cu adevarat ce inseamna sa sofezi in stil 4tuning

si nu uita de tavi.
Sa fie de teflon calumea nu teflon dinala ieftin.
Tefal iti recomand,eu unu cu dinalea am facut si a fost show,au venit vreo 5 femei sa ma intrebe cum am reusit.Succes garantat!

Darius DMS 18-05-09 09:54

pentru ce folosesc tavile astea?ca u pricep....din cata lume am vazut,nu am vazut folosind tavi sub roti pentru burn...:????:....o sa incerc fara tavi sa vad

N3n3a 18-05-09 12:03

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2328615)
pentru ce folosesc tavile astea?ca u pricep....din cata lume am vazut,nu am vazut folosind tavi sub roti pentru burn...:????:....o sa incerc fara tavi sa vad

lasa burnoutul.. ca nu e de tine.. ia si iti vezi in continuare de role.. si poate cand ai sa cresti mai mare ai sa intelegi.. :)

orlando 18-05-09 14:03

Quote:

Originally Posted by Darius DMS (Post 2328615)

pai ce ai vazut tu...sunt oameni care deja stiu sa faca calumea burn...
tavile se folosesc pentru oameni incepatori.
apropo sa pui pe tavi si ulei de masline ca aluneca mai bine decat cel de floarea soarelui.

P.S:nu mai pot de ras...am cazut de pe scaun :lol::lol::lol:

Sasha 18-05-09 17:37

pe iarba, in camp faci cel mai usor burnout;) bafta

roby wws 18-05-09 18:11

tavile sunt numai ptr tractiune fata...si am specificat mai sus ca sunt ptr drift nu ptr burn

22VIN 19-05-09 09:23

poti sa incerci si cu capace de roti furate de la masini din parcare. am auzit ca e ultimu trend. faci cerce de-ti dai pe spate colegii de scoala generala. am auzit ca alea de astra classic sunt bune.
in felu asta iesi pe plus, ca nu dai bani pe tavi si ulei de masline:)))

taz.frkz 19-05-09 10:31

topicu se poate inchide ca deja e spam :))))

marius_bmw_gtm 27-05-09 18:55

Sunteti tari cu tavile trebuie incercat :)):))
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:shock::sh ock::lol::lol::lol::lol::arrow::arrow:

orlando 27-05-09 21:42

Quote:

Originally Posted by marius_bmw_gtm (Post 2357144)
Sunteti tari cu tavile trebuie incercat :)):))
:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:rolleyes2:shock::sh ock::lol::lol::lol::lol::arrow::arrow:

tu de ce nu incerci?

mafiozzo 28-05-09 09:40

sincer, eu am vazut unu sa incerce :)) poate sa luat dupa ce ati scris voi aici , un golf 4 alb combi, si-a pus tavi la rotile din spate , i dadea la saracu golf numa in drifturi zici ca mergea

All times are GMT +2. The time now is 14:37.

- Copyright 2026 4Tuning