![]() |
Re: Detailing auto
Quote:
|
Nu ti-as recomanda ba dadi ca :censored: suprafata pe care stau. Un oleg de-al meu si-o :censored: fundul la cotiera. Era din plastic si arata ca si cum ar fi dat cineva cu foc peste el.
|
Pai nu-i batuta in cuie ca nu am vazut cum arata alea pe viu.
|
Sunt sigur la Carrefour Express
|
La Bamboo la Iulius Mall gasesti, sunt tot felul de arome si modele.
Daca esti hotarat iti cumpar eu cand mai merg la TM. |
Lasa ca poate ajung si eu pe acolo, nu-i o urgenta doar ceva ce am vazut si mi-as fi dorit. Prefer sa aleg eu aroma :D Totul tine de gusturi... Audi/ BMW neah cine site ce-mi iei :-P
|
pe gustate :D:D:D:D:D:D:D:D:D
|
Eh dar nu fac de astea cu aromatizante; daca m-ai pune sa-ti iau cauciucuri ti-as lua in loc de Michelin sau Toyo un set de Kormoran sau Debica.
Tu zici de alea care au forma de fructe nu ? |
Mane nu stiu, avea unu intr-un BMW in scrumiera din spate, aia din spate la cotiera si aratau bine acolo. Nu deranjau si probabil miroseau frumos. Erau rotunde ca niste mingiute de sticla.
|
Multumesc pt. reclama. :lol:
Odorizant eu folosesc NUMAI Paloma - sport, new car si fresh, in ordinea asta a preferintelor. Cele agatate de gurile de ventilatie au lichidul putin cam acid si ataca plasticul. |
uite ca intra si profesorul in vorba cu noi
:D deocamdata sunt multumit de cutiile de tabla cu arome sub forma de ceara parfumata & un delfin mic verde cu aroma de pin cumparat din Croatia. Am gasit azi in Deva un odorizant tip bradulet marca Areon super ieftin si super interesant, deocamdata mi-am luat numai Treasure si New Car dar mai sunt si alte modele. |
6 Attachment(s)
Poze de la o "lucrare" de ieri, inainte si dupa:
|
Cand vin din "TARILE CALDE" nu mai scapi pana nu polishezi si Ford-ul ;)
|
5 Attachment(s)
Facem! ;)
|
Da' ce-a facut, au jucat X si 0 pe masina ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:45. |
- Copyright 2026 4Tuning