![]() |
Re: Poze de la 9 mai Dacia Brasov
beton toate, un sfat pt baiatu care da cu "chestia" aia p dacia aceea visinie HNA, sa nu mai dea cu porcaria aia ca nu face altceva decat sa zgarie frumusete de vopsea......se vede panza de paianjan
|
sunt f frumoasa ca exemplare toate, dar ma bucur ca au venit cam toate daciile frumoase din tara, ma bucur ca a venit si nenorocirea lu morcav si NIG-ul care merita f multe laude dar si alte dacii grave rau de tot,bravo baieti ...
|
Toate sunt frumoase.......
Felicitari propietarilor ca isi permit sa intretina asemenea exemplare. Bafta! |
FELCICITARI pt intalnire.Imi pare rau ca nu am putut veni.SA speram ca se vor mai tine si in viitor
|
4 Attachment(s)
9 mai
|
Ce-i cu inscriptia "cos de gunoi" de pe stalp???
O fi confundat careva recipientul cu o cutie postala si a reclamat posta romana la OPC? Sau nu spuneti ca e vreo campanie a primariei de a bate obrazu' alora de arunca pe jos ca nu cred. Nu in RO :| Ori tine doar de supermarket si m-agit degeaba... |
Nu regret ca am fost la brasov chiar imi pare bine, or fost niste bijuteri pe acolo sper sa ajunga si a mea bijuteria intalnirii o data :P
|
3 Attachment(s)
sunt interesat in pozele cu masina asta bv99fap , ma intereseaza pozele cu motorul si in mare parte spatele masinii;) cei care au ii rog frumos sa posteze poze:D
mersi mult |
9 Attachment(s)
Cateva poze
|
Baietii din Buzau,pe care nu va cunosc,poate luam legatura si ne intalnim sa mai schimbam impresii ceva.Lasati un PM ceva.Foarte frumoase masinile,multe din ele nici nu stiam ca exista.
|
fratilor zicetimi si mie un vopsitor bun daca ar fi si din bv ar beton
|
da-mi un pm cu nr tau si iti dau eu unul bun
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:52. |
- Copyright 2026 4Tuning