![]() |
Re:
Quote:
parerea mea e sa dai anunt ca iti cauti acte,si vezi ce pica,eventual si pentru astra,ca se merita,una adusa din germania. ps:la recarosare nu trebuie sa ai motor bun sau ceva de genul,trebuie doar sa ai acte cum ca acea masina (facuta praf) este inscrisa in romania. :wink: |
aaaaa nu stiam ca se numeste recarosare! :) dar chestia asta nu e ilegala sa cauti doar acte de romania,talon ... ca practic pe acte se gaseste seria tot a masinii bulite... daca iau actele trebuiesc trecute seria si masina care o am in ele .... hmmm stie careva sa explice klumea si sa stie sigur daca e legal sau nu...
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
unde vezi tu ca am zis ca are treaba in ceea ce arati ca am postat eu? iar eu stiu ca daca ro intra in UE no sa mai platesti taxe cand bagi o masina in tara.... o sa circuli normal intre romania si o alta tara membra UE... iar inmatricularea o sa poate fi posibila asa cum e si in alte tari:exemplu:: daca eu stau in spania si aduc o masina din franta o pot inmatricula in spania fara probleme! in ro inca e legea cu euro3 dar e posibil sa se schimbe cand intram in UE |
Re:
Quote:
da platesti taxe.cu cat masina pe care o aduci ii mai veche cu atat taxele sunt mai mari. ce dracu vb pe un subiect care numa din octombrie POATE se va aproba. si cat cu UE LAS-O BALTA. :blahblah: :blahblah: :blahblah: |
tu ai dreptate tinand cont legea de acum! dar faza cu taxa cu cat masina e mai veche cu atat platesti mai mult s-ar putea sa se schimbe ... nu se stie inca! sar putea sa intrii in tara fara sa te intrebe nimeni nik sa ironizez un pik! :)
|
ba, ia-ti carnetu odata si ai sa vezi tu ce poti conduce sau nu, pana atuncea :lol: :lol:
carnetu ii baza :!: :!: |
pai normal ca el e baza dar incecam sami fac si eu o idee.. in fine ms de pareri :)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
ma !!!! deci eu stiu sigur de la unchiul meu care e in spania ! el a cumparat un mondeo din alta tara membra UE si a bagato pe spania fara sa se complice, ca si cum ai lua tu o masina din oradea si ai bagao in ct! trebuie decat niste acte sa completezi,locatia chestii de genu asta! ASTA AM VRUT EU SA SPUN DAR CRED CA MATI INTELES GRESIT! iar in romania vom baga o masina in functie de legile care o sa apara la momentul respectiv ... inca totul e in ceata.... se discuta si la tv problema asta ca sunt multe neclaritati nimeni nu stie nik!
|
Re:
Quote:
|
ASA! bv! am ajuns la o concluzie finala ... oricum la tv se cam face gura ca no sa le convina la astia cu showroomuri sau parcuri sh.... vor scade vanzarile ...
|
offff.....cata cearta....sper ca v'atzi linishtit....sa revenim la topic......te'ai hotarat la vreo mashina?????
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning