![]() |
Re: GARAJ
nu veau!!!!! na...
si am si faruri angel eyes na... |
hehehehe
bv nuiule!!!!!!!! BAFTA!!!!!!!! |
saptamana care vine bag si eu masina la umpic de "tiuning" :jante, evazat aripi scos urme de bara, vopsit, revin cu poze ;)
|
noutati ...masinautza e la tinichigerie.avea, lonjeronul rupt acum muncesc si la izolarea ei pt muzica poate pun si eu ceva poze cat e inca in lucru
|
se pare ca toti de pe aici au masinile in lucru .si eu va urez bafta ...
eu -tinichigerie+putin interior nuiu angel eyes.... mortal gangsta jante ..urmeaza vopsitul si...motorul driveru' modificat fata ascona(spoilerul e gata) kydd suspensii la laguna miki audi---tinichigerie+vopsit zander....reparatii mici la lookul masinii lancer evo....jante aripi etc vopsit deci incet incet ne pregatim sa iesim pe strazi |
la mine din pacate is un pic mai multe ... :(
acuma am rezolvat directzia ( schimbat planetare, bielete, bucsi etc. ) si intr'adevar urmeaza retusuri la exterior, pe urma o antifonare mai amanuntzita si telescoape intarite ... si imi traba gume ! deci daca sjtitzi ceva mai ieftin, nu traba sa fie noi ;) |
ma bucur baieti pt voi!!!!!!
va urez bafta!!!! si sper cat mai repede posibil sa ma pot mandrii si eu cu ceva!! asta fiind la vara sau mai incolo sa adun ceva bani!!!! deocamdata la mine is sperante:D |
azi am terminat spoilerul la driveru la ascona si la mine am terminat lonjeronu si am gasit o bieleta naspa si tre sa o repar...si urmeaza si la mine telescoapele intarite
|
1 Attachment(s)
driveru in plina creatie
|
:)))) vai bulan ce tare ii caciula aia :P
|
caciula de p.i.m.p....my (cazan)
|
mortal :lol: :lol: :lol: http://home.aubg.bg/students/EIL030/Moldova/smiley.gif
|
3 Attachment(s)
ce ziceti?
|
foarte fumos arata cu jante
|
ceva imi zice ca o sa frece de numa...mai ales pe alea doua hopuri din drumu spre faculta, evo...trebe evazari...;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:01. |
- Copyright 2026 4Tuning