![]() |
Re: Dacia a lansat Sandero Stepway la Barcelona
asa e....chiar aduce putin cu roverul, iar 1.5 dci d 85 va fi bagat cred k imediat dupa lansarea oficiala...nush daca o sa treaca 1 2 luni...insa e vb si d costuri...ca e cu vreo:-? dak tin bine minte d la pick-up..cu vreo 2000 d euro mai scump dkt 1.6 d 90... or sa vina ..pe rand...rabdare trebuie:d
|
e foarte tare masinuta...mie chiar imi place :D
|
cum ma alexutu...cum iti place tie dacia??:))))...hai ne luam cate unu??:))) si merge pe pacuraru cu ele....k cu astea nai treaba=))))
|
vai se vede ce masini fac romani copii dupa modele anterioare
io nu as cumpata uratenia de masina macar loganu mai arata cum arata da sst si sandero praf pe langa ce promitea duster ..........romania |
hmmm avand in vedere numele (sandero stepway) e normal sa se bazeze pe sandero si mi se pare ca arata decent ;). Eu astept sa vedem ce va fi cu celebrul SUV. Apropo asta e si 4x4 ??
|
Masina e f. ok...pt o Dacia...motoarele in schimb sunt cam anemice, ar fi bine totusi sa bata 100 de hp.
|
Quote:
|
Arata bine masina , insa cred ca e putin prea inalta , astept sa o vad si in realitate.
Renault vrea sa inlocuiasca celebrul 1.9 dci(inca din acest an) cu un 1.6 dci cu puteri intre 90 si 140 cp si asta din cauza cerintelor mari de reducere a noxelor , plus ca taxele si consumurile sunt mai mici la 1.6 dci. |
sincer, a inceptu sa imi placa cum evolueaza dacia!
arata chiar bine sandero asta "off-road", era bine daca avea si ea o motorizare care sa duca peste 100 de caluti! |
aceptabil.....este un pas inainte
|
arata bine si e perfecta ce s-a vrut a fi
|
hai ma ca arata foarte bine mie imi place sincer (chiar daca nu sunt foarte mari modificari) dar merge
|
am o sg intrebare : sigur a inaltat-o cu 20cm si 20 mm????
|
masina arata bine , doar ca motorizarea e...cum sa zic eu ...tipic romaneasca
|
destul de draguta ... poate prea inalta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:32. |
- Copyright 2026 4Tuning