![]() |
Re: Machetele mele - Raptile
LOLZ...;))...stiu no...nu e scare pe care mi-am dorit-o nici io...dar ce sa fac acum?..Sunt multumit si asa.
|
5 Attachment(s)
Salutare din nou!
Azi va prezint inca un Mercedes, de data asta unul facut de Maisto. Mercedes-Benz Clk-GTR AMG-----Maisto scara 1:24 PS:finisajele din interior dupa cum puteti vedea sunt jalnice...din pacate :| |
Fara suparare! :( Dar arata ... rau de tot! :(
|
da...ce sa zic...nu e cine stie ce dar e MERCEDES..:X
|
foarte tare slr 1/43...e detaliat...
si de clk gtr ce pot spune..il am si eu si imi place destul de mult! bafta |
foarte tari masinile tale! bravo si la mai multe man!;)
|
Multumesc frumos!
Revin cu poze cu machete noi inca azi :D |
8 Attachment(s)
Salutare din nou!
Azi va prezint masina mea preferata si in macheta dar si asa in general! Volkswagen Golf IV ( 1998 )------Bburago 1/24 Modificari pana in prezent: -Stopuri un pic fumurii(deoarece farurile erau doar rosii....) -Geamuri fumurii -Interior din piele neagra (inca nu e gata 100%, dar in poza nu pare asa fain dar dupa mine este super...) Modificari pe viitor -Leduri in faruri, in stpuri si in iluminare bord -??POATE VOPSESC TOATA MASINA IN NEGRU??(mi-e frica s-o no stric...:-s) |
Interiorul de ce nu l-ai tapisat cu piele mai subtire? Aia arata urat ... :(
|
Pentru ca nu am avut :))...acum astept ceva piele inca...si daca nu....fac ceva...dar zic ca in realitate nu arata asa rau..;)
|
4 Attachment(s)
Hy friends...:)
Azi va prezint o macheta la scara 1:43. Modificari facute:jante de la Mercedes CLK sportcoupe si vopsite negre, ira si gemaurile sunt vopsite...SI NU CU MARKER...:));))(sunt poze "inainte de" si "dupa de"..:) ) Bmw X5-------Maisto scara 1:43 |
arata foarte bine pentru un 1/43 ;)
|
Nu arata rau.Bafta in continuare la colectionat si la cat mai multe, daca se poate la mai mari incepand de la 1:24.;)
|
Quote:
|
Multumesc...multumesc...:):X
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:42. |
- Copyright 2026 4Tuning