Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - '95 320I-Matza mea dupa "operatie"!-Baad pussy! (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/122288-e36-95-320i-matza-mea-operatie-baad-pussy.html)

Lymbutza 07-05-09 21:32

Re: E36 - '95 320I-Matza mea dupa "operatie"!-Baad pussy!

"LUKE , I am your Father . . . . . . . . " !

giuliomak 07-05-09 21:37

munca multa fara rost! arata jalnic!
e doar parerea mea!

giuliomak 07-05-09 21:40

portbagajul are 2 incuietori??

sprinter 07-05-09 21:45

Quote:

Originally Posted by kezzy (Post 2296453)
of doamne ce-ti mai place skilzule sa comentezi aiurea :lol::lol:

Stiti vb aia...asa ca lasati omul in pace cu masina lui. Si-a facut-o cum a vrut.

Sa ai parte de cele mai frumoase clipe cu ea:!:

Skillzu da commenturi sa faca cat mai multe post uri pe zi :)))

On topic: masina un pic cam exagerata... foarte... stopuri tari, praguri interesante(exceptand plasa din ele sau ce dracu o fi) bara spate mult prea patratoasa.. contrast prea mare cu cea din fata care e rotunjita cu spume... eleronul tine l in balcon o sa poti sa usuci mai multe rufe dupa o zi asidua de spalat. Capota... deja se stie. Nu e rau lucrata dar e foarte exagerata, fara suparare... eu as scoate eleronul, si capota ... astea sunt cele mai oribile, un eleron mai micut, sau cu o cu totul alta forma ar merge, prea mult NFS strica, si crede ma eleronu ala nu te tine pe sosea daca pentru asta il ti... o suspensie sport te ar ajuta mult mai mult!
Bafta cu masina... si nu te supara, orice sut in cur e un pas inainte

DyZ 07-05-09 21:48

frumos kitsch :)

LordCaddy 07-05-09 21:55

Fiecare face ce vrea cu banu` lui. Vi`a bagat mana in buzunar? RAILOR :lol:

On

Intradevar cam exagerat kit`ul..dar macar ai avut curajul de a incerca "altceva".

sprinter 07-05-09 21:57

Quote:

Originally Posted by LordCaddy (Post 2298403)
Fiecare face ce vrea cu banu` lui. Vi`a bagat mana in buzunar? RAILOR :lol:

On

Intradevar cam exagerat kit`ul..dar macar ai avut curajul de a incerca "altceva".

Sti tu vorba aia .... Dragostea e oarba.... da vecinii NU!

xxdadixx 07-05-09 22:28

Pun pariu ca se pozeaza femeile cu ea si isi pun pozele pe HI5.
Ontopic:
Capota, eleronul si pragurile o strica cel mai tare. Cel putin pragurile nu au nici o linie cu barile alea.

AdySoLenZa 08-05-09 00:47

Pun pariu ca daca ii pui Red Bull in rezervor isi ia zborul. Anyway, munca omului trebuie apreciata,insa poate cu banii astia faceai ceva mai de bun gust, nui nimic omul cat traieste invata. Bafta cu OZN-ul.

E30_Power 08-05-09 07:47

Cum spuneau toti baietii ai incercat ceva gen NFS, dar apreciez faptul ca ai avut curaj sa incerci ceva nou! Bravo! Pune o suspensie sport si o sa vezi diferenta;)

silviu87 08-05-09 14:39

Daca tu esti multumit,restu nu conteaza...superba culoare,dar un ///M packet parca....in fine bafta cu masina si felicitari pentru munca depusa si pentru investitie!!

da_joint 08-05-09 14:59

Bai aplaudacilor...ce tot o ardeti aiurea ca respectati munca depusa si banii investiti...Multi dintre voi nici nu aveti carnet sau masina si va dati cu parerea,iar e30_power daca nu ma insel e acelasi care zicea ca un 2,5 24v turbo lucrat bine nici nu se compara cu M5 turbo al lui Nasi...Bai copile ai mers vreodata cu una din masinile astea de vorbesti,hai sictir ca sunt satul de voi.Astia sunt bani aruncati,iar munca depusa e pierdere de timp.Masina asta e o tiganie grosolana si nu are nici o legatura cu marca BMW...rusine.
Vrei avioane,eleroane,spoilere agresive,ia-ti o japoneza.Nu BMW care care l-ai facut sa semene cu un cielo,capota Sti/Evo(wannabe) si eleron de formula 1.
Bai skillz-ule inchide frate topicul asta,aici e 4tuning nu cocalari.com rad si curcile de noi,in plus omu a postat doar niste poze cu masina si nimik mai mult....asta e tot ce a avut de zis in topicul asta,ca nu am mai vazut vre-un post de-al lui.

All times are GMT +2. The time now is 17:35.

- Copyright 2026 4Tuning