Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   LifeStyle & (I)legale & intalniri (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri.html)
-   -   Acum 20 de minute....... (https://forum.4tuning.ro/20-lifestyle-and-legale-and-intalniri/12223-20-minute.html)

CZR 28-01-06 13:45

aseara

mai santos,dar despre s e vorba?
c intalnire a fost?
dak a zis lumea k s-a strans mr si masinile alea zici k nu mai sunt in mr,c sa inteleg,k nu mai exista mr? :)))
aaaaa,au plekt multeeeee masini din mr,inteleg acum,imi cer scuze,sunt doar un coate goale kre nu,nu s considera tarfa masculina,dar stie el ktiva

EvLSant0S 28-01-06 13:53

da.. nush ce s-a intamplat ....
iti pov. diseara .. cand ne intalnim ... :)
luv` ya :D

ERY 28-01-06 13:54

Nu inteleg nimic...Santos...explica te rog....ca pentru prosti.Mersi

EvLSant0S 28-01-06 13:56

prv

ERY 28-01-06 14:10

k.am primit :wink:

Hondarul 28-01-06 14:16

Re: aseara

Quote:

Originally Posted by \"B 99 CZR\"
mai santos,dar despre s e vorba?
c intalnire a fost?
dak a zis lumea k s-a strans mr si masinile alea zici k nu mai sunt in mr,c sa inteleg,k nu mai exista mr? :)))
aaaaa,au plekt multeeeee masini din mr,inteleg acum,imi cer scuze,sunt doar un coate goale kre nu,nu s considera tarfa masculina,dar stie el ktiva

daca intrati acum in polemici si spalari de bermude in public, e misto... :evil:

EvLSant0S 28-01-06 14:18

that AIN`T gonna happen` ! crede-ma ! bermudele s-au spalat de mult , sunt mai curate ca niciodata , am folosit ariel .... si omo ! bermudele sunt deja purtate, masina de spalat scoasa din priza si tot asa , n-ai de ce sa-ti faci probleme ...
si daca or sa fie .. o sa fie un ... monolog ;)
cum tzi se pare filmuletzul ? :)

RoSonic 28-01-06 14:27

Quote:

cum tzi se pare filmuletzul ?
Ai acoperit frumusete de zgomot facut de Vr6 cu melodia aia... :pissed:

Psycho 28-01-06 14:28

a fost macar ceva frumos ?!??!!?

misca`ti trupul tare tareee .... nu sta jos .. nu st`n picioareee :) ...

brrrrr .... o sa iau si eu filmuletzu sa`l vad ... poate ii conving si eu p ashtia de la noi sa facem un filmuletz intr`o seara sa alergam putin prin orash ... da nu ai cu cine k sunt pensionari toti ..

HUA ... sa nu zicetzi k nu`i asa

Gabi 28-01-06 14:28

Super băieţi, super atmosferă, super montaj de la frăţioru' Santos!

EvLSant0S 28-01-06 14:31

Re:

Quote:

Originally Posted by \"RoSonic\"
Quote:

cum tzi se pare filmuletzul ?
Ai acoperit frumusete de zgomot facut de Vr6 cu melodia aia... :pissed:

ummm , se rezolva IIIIIIIIMEDIAT !!!!!!!!!

l-am facut in .... 30 de min , montaju` ...
la 5 dimineatza !!!
iti dai seama cum gandeam atunci , fix la sunetu de vr6 imi statea capu`..
da nu-i problema, imediat iti .. dau sunetul de VR6 ..
pacat ca e filmat cu un canonA60 si calitatea sunetului nu e tocmai ...
da nu-i problema , sper ca in curand sa ... vin cu o chestie ... vr6 la puterea 3-a ..
o sa vedeti .. :)
sa se mai incalzeasca nitzel afara :) hai ca ma bag la montaj .. cu vr6 :)

p.s : ms gabitza :D }}{{

ERY 28-01-06 14:34

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Psycho\"
a fost macar ceva frumos ?!??!!?

misca`ti trupul tare tareee .... nu sta jos .. nu st`n picioareee :) ...

brrrrr .... o sa iau si eu filmuletzu sa`l vad ... poate ii conving si eu p ashtia de la noi sa facem un filmuletz intr`o seara sa alergam putin prin orash ... da nu ai cu cine k sunt pensionari toti ..

HUA ... sa nu zicetzi k nu`i asa

**********(ma scuzati) de cate ori mi-am spalat masina in ultimele 5 zile stii???? de 5 ori mah handicapatule ca mi-o tot stropesti tu in port...ntttt ce om :lol: pensionari auzi :lol: .Pai ce draq mah ca s-a dat si VPR cu ambulantza si .....Ceres cu....cum draq ii zice la masina aia a lui....Las' ca vezi tu diseara...adu tu canistrelea alea si mai vorbim... :lol: :lol:

Hondarul 28-01-06 14:54

Misto filmul Santose !!!! :lol:

Este ca atunci cand ai citit postul lui geoerge-smyley asta parca te-ai recunoscut pe tine acum 2-3 ani ??? Acum se pare ca ai crescut si esti acolo, in VR6. Bravo !!! :wink: Mai baga nene filme din astea, ca de aia e sectiune lifestyle/ilegale. Si pe care-l mai aud ca sare de cur ca nu exista curse, l-am sters de aici. Exista nene, si curse, si viata de noapte si aici este locul unde sa le aratam tuturor !!!

ps: tot nu ai renuntat la 15 smyley-uri in acelasi post ?? :lol:

EvLSant0S 28-01-06 15:12

yap :) in mare parte ai dreptate :P

acum am langa mine niste oameni pe care.... ii apreciez mult ,si se pare ca sentimentul e reciproc , si .. acum .. chiar e loc de .. .joaca/munca si etc :D

hai ca-n scurt timp termin montajul cu vr6 ...
mai am un pic ..
saliu`

B|shOp-VR6 28-01-06 15:52

Ce e ala VR6? :?

All times are GMT +2. The time now is 15:21.

- Copyright 2025 4Tuning