![]() |
Re: Imagini în premieră cu noul SUV de la Dacia
arata destul de bine masina! sa speram ca o sa iasa la un pret acceptabil!
nu mai comparati turism cu suv, daca vreti sa dati exemplu pe pret comparati suv-ul dacia cu un alt suv care poate fi cumparat la banii aia! |
doamne francezii astia iar lovesc ei cu preturile lor. tot brend DACIA e :| sincer e urat cu spume zici ca lau turnat la plesneala ...! prefer alta marca.
|
l-am vazut azi la colibasi unu din moatoare va fi 1,6 16v cu sigurnata asa scria pe cel vazut de mine :)
|
Un sandero cocotat si atat...
|
Astia abia acum au aflat de Sandero Stepway din America de Sud ? :-)
Arata aiurea.E doar un crossover,nicidecum Suv-ul Dacia. |
Quote:
Ca design ma astept sa fie un Sandero mai "magaoaie" asa:D. Va avea succes cu siguranta! |
masina de *** calitate de *** de la 10 000 e in sus:) nici sa ma bati nu mi-as lua..
|
sa vedem ce iese pana la urma......
si pt doamna ce prezinta:vezi solnitza e tot aparuta in colaborare cu renault... |
17000 :)) saptesprezece MIII =)) PT UN RAHAT DE DACIE DOAMNE FERESTEEEEEE !:)))SA NU MAI ZIC CE ITI IEI DE BANII ASTIA :)))))))
|
Avand in vedere pretul, dimensiunile, inca nu stim motorizarile, putem spune ca avem cel mai ieftin "SUV" mai bine zis crossover.
Este o masina tipic Renault, nu trebuie sa fie placuta de toata lumea, are si ea un public tinta! In imagine seamana putin cu Renault Koleos, ceva mai brut, cu mult mai putine finisari!!! |
crossover-ul sandero exista sub marca renault.asa ca sa stiti si voi si nu are nici o legatura cu SUV-ul de la dacia
|
vedeti ca la 11 mii si ceva e un crossover la suzuki, unul la fiat. ambele sunt identice ca design :))..nu stiu care a furat unul de la altul, dar ambele costa in varianta de baza 11 mii si ceva...cu o diferenta de vreo 500 de euro in plus la fiat. asa ca prefer din ala decat Dacia:))
|
o sa fie oricum o aparitie,eu cred ca sr va vinde mai ales la fanii marcii
|
lasa-ma sa ghicesc motor de 1.2 nu ?:))))=)))))
|
daca nu vor pune numai motoare diesel pe el eventual unul 1.5 DCI(105 cai) ,cele pe benzina nu il vor urnii din loc!:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:31. |
- Copyright 2026 4Tuning