Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Campionatul National de Car-Audio (https://forum.4tuning.ro/589-campionatul-national-car-audio.html)
-   -   CNCA @ TuningTIME - 9-10 Mai 2009, EuroMall - Pitesti (https://forum.4tuning.ro/589-campionatul-national-car-audio/121958-cnca-tuningtime-9-10-2009-euromall-pitesti.html)

mihai L`amour 11-05-09 09:56

Re: CNCA @ TuningTIME - 9-10 Mai 2009, EuroMall - Pitesti

sal
sunt unul din baietii de la craiova cu citroen xara de la anonymous motor sport craiova
nu s-au faut grupe nimic pe canale sau alte criteii?
totul a fost la unison?sau cum

ReLLaXX 11-05-09 14:24

Nu a fost o etapa plina, cu grupe si clasamente. Nu exista un clasament sau o ordine a rezultatelor care sa determine o ierarhie clara, fiindca nu asta a fost scopul!

Am spus de la bun inceput ca va fi o etapa DEMO, unde oamenii pot sa ceara asistenta tehnica, setarea sistemelor, unde pot sa invete putin mai mult despre capacitatea instalatiilor. Unul dintre lucrurile ESENTIALE in SPL, cand se masoara pe frecvente (sinus), este tocmai frecventa la care trebuie sa masori. Fara acest mic amanunt ai toate sansele sa dai foarte departe de rezultatul de care e capabila de fapt masina. Cei care au masurat la Pitesti vor stii acum si aceasta frecventa, care ramane in principiu valabila atata timp cat nu se modifica nimic in sistem.

Deci, fiecare rezultat trebuie judecat individual ca o realizare, si nu ca o clasare intr-o competitie. Pe aceasta sectiune (si celor dedicate evenimentelor) se vor anunta etapele oficiale, cu clasament si punctaje.

Fara aceste etape demonstrative multi oameni ajung la etapele oficiale fara sa aiba habar de ce anume trebuie sa faca, cum si cand. Cred ca e preferabil ca oamenii sa mai si invete, sa fie si ajutati, si nu sa fie simpli participanti care pleaca acasa fara sa inteleaga exact...cam ce au facut ei acolo.

E si asta un sport si trebuie invatat. Ca si celelalte sporturi. ;)

SKR* 11-05-09 15:43

A fost un meci amical pentru antrenament :lol:

raidaru 11-05-09 16:03

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 2307865)
Nu a fost o etapa plina, cu grupe si clasamente. Nu exista un clasament sau o ordine a rezultatelor care sa determine o ierarhie clara, fiindca nu asta a fost scopul!

Am spus de la bun inceput ca va fi o etapa DEMO, unde oamenii pot sa ceara asistenta tehnica, setarea sistemelor, unde pot sa invete putin mai mult despre capacitatea instalatiilor. Unul dintre lucrurile ESENTIALE in SPL, cand se masoara pe frecvente (sinus), este tocmai frecventa la care trebuie sa masori. Fara acest mic amanunt ai toate sansele sa dai foarte departe de rezultatul de care e capabila de fapt masina. Cei care au masurat la Pitesti vor stii acum si aceasta frecventa, care ramane in principiu valabila atata timp cat nu se modifica nimic in sistem.

Deci, fiecare rezultat trebuie judecat individual ca o realizare, si nu ca o clasare intr-o competitie. Pe aceasta sectiune (si celor dedicate evenimentelor) se vor anunta etapele oficiale, cu clasament si punctaje.

Fara aceste etape demonstrative multi oameni ajung la etapele oficiale fara sa aiba habar de ce anume trebuie sa faca, cum si cand. Cred ca e preferabil ca oamenii sa mai si invete, sa fie si ajutati, si nu sa fie simpli participanti care pleaca acasa fara sa inteleaga exact...cam ce au facut ei acolo.

E si asta un sport si trebuie invatat. Ca si celelalte sporturi. ;)

Da, mi se pare corect, ar trebui cu totii sa castigam nu numai aia tari:evil::lol::lol::lol:

Big_Slim 11-05-09 16:33

Foarte frumos baieti felicitari, imi pare rau ca nu am putut sa ajung. Pe la constanta cand ajungenti? :D

ceachi 16-05-09 10:18

Buna intrebare!

margineanu ovidiu 16-05-09 13:14

si la cluj?ca anul asta deja am avut doua ocazii sa testez ce am facut,si dupa fiecare dintre ele am mai imbunatatit,daca mai prind una macar inainte de toamna ma pot prezenta cum trebuie la inchiderea de an :)

ceachi 17-05-09 11:28

La Cluj ar trebui organizata o etapa anul asta!
Cred ca vor fi multi participanti!

SoundIdentity 17-05-09 21:55

baaa nu vi rusine faceti showuri si nu ne ziceti :):):)
si la pitesti si la suceava....baaa ase ceva.....::):):)
oricum cand era pitestiul eram la arad la ceva show unde parca am luat-o de la capat iar ca amu 6 ani da nici atunci nu dadeam atata :):):) 132 sa nu ziceti nimanui :):) s-o inventat un alt tip de show si sa fie mai diferit termlab pe stanga si fara sinus doar muzici sa nu fie competitivi cei ce ar putea ceva mai exact sa nu iasa rezultate doar de strada intre 120-140 era jocul la majoritatea....infine oricum a fost si acolo bine ca am fost multi :)

Rafaila 24-05-09 13:35

Scuze de OFtopic!! Am rectificat!

ceachi 24-05-09 14:02

Pai mai bine pune intrebarea pe topicul dedicat acelui concurs!
Acolo au fost alti organizatori ,fata de Campionatul National de Car-Audio ( CNCA) , unde lumea a fost multumita , cel putin eu nu am auzit comentarii negative.
https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/122920-rezultate-best-woofer-arad-2009-a.html

V.Roberto 24-05-09 16:02

Quote:

Originally Posted by ceachi (Post 2326405)
La Cluj ar trebui organizata o etapa anul asta!
Cred ca vor fi multi participanti!

Ai perfecta dreptate abea astept....

Marinu 31-05-09 22:14

Mai vine si Bucurestiul in ardeal, ca invers s-a intamplat de multe ori:lol:

Marinu 01-06-09 00:44

57 Attachment(s)
Cateva fotografii si de la mine.

animalutz 01-06-09 08:57

scoate bhai poza https://forum.4tuning.ro/attachment.p...4&d=1243809914 !!! se stramba si omu cand faci poze si tu le pui pe 4tuning... :D

All times are GMT +2. The time now is 15:14.

- Copyright 2026 4Tuning