![]() |
Re: masini cu volan dreapta
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
m-ar interesa passatul sau mondeo-ul,dar la schimb,am un hyundai accent din 99,inmatriculat in RO,full electric motor mic,consum mic...0741925842,dak e ok,astept raspuns
|
Sal , passat-ul l-am dat .
Da-mi te rog mai multe detalii ( pt schimbul mondeo-hyundai) Ms |
pei am un hyundai din 99,inmatriculat,motor d 1350cm3,85 cp,geamuri el. aer conditionat,abs,inchidere centralizata,2 airbag-uri,5 usi,schimbata distributia la 159 d mii,akum are 167 d mii d km,reali,
4 cauciucuri de iarna nu ai ceva poze cu fordul?? |
sal
ma intereseaza un mercedes e-class, w210, modelul cu semnalizare pe oglinzi(2000-2002), motor 2,2cdi si cutie automata
|
un urs ?
|
am nevoie de un Fiat Ducato 2.3 jtd din 2004 2006 da mi pm cu nr de tel sa discutam
|
salut . o skoda octavia 2 de anglia m-ar interesa , nu ma intereseaza dotarile . poate sa fie si umpic lovita sau defecta , eu am o skoda RS si vreau sa o repar am nevoie de lonjeron si aripa spate , daca ai una de anglia preferinta benzina sa fie , daca nu se poate e ok si diesel . daca poti sa aduci pe comanda masina zi mi un pret . si vorbim . ID meu : deep_radu
Stima. |
aduci cumva si piese de acolo?
|
5 Attachment(s)
imi aduci si mie un set de jante pe 16 de clio 2 RS?? cu tot cu cauciucuri..
uite 2 modele : |
Sal.Am un camion Mercedes-Benz 814 EcoPower, an 97, 550000 KM Reali, duba izoterma cu frig(racitor) ThermoKing.Pret 6500.Ce mi-ai putea oferi in schimb cu volan pe dreapta ?Te-ar interesa?As prefera 2 masini.Putem vb pe messenger la id: dj_budu
|
[QUOTE=J.C.;2289398]Vand masini aduse din Anglia , aduc si la comanda
salut vreu si eu o bubita cu axa dubla pe spate dupa 2002 daca se poate eu am un ford transit 2002 volan dreapta inmatriculat bg (vezi un pret si vedem cine da diferenta)astept |
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning