![]() |
Re: top speed-uri golf3
eu cred k vr6 :shock:
|
Quote:
ideea e ca, daca esti incepator, si astepti permisul, eu nu iti recomand sa experimentezi vitezele postate de baietii di pi 4tuning cu masina ta. drive safe. ONtopic: cel mai tare m-am dat cu cu un golf3 vr6 1.8 @ 190 km/h. (evident ca mai mergea, dar drumurile din Bihor.... deh... batman batman...) |
180 km/h in a 4-a pe cheiul dambovitei. nu am mai apucat sa-i dau si a 5-a :D
|
Quote:
la 17 ani visezi la viteze supersonice....de cate ori ai terminat nfs?.. o sa afli tu pe parcurs...dar vezi sa nu fie ultimu lucru pe care-l faci... bankare ..cumpara-ti motor, ca iti sta bine...doar asa o sa prinzi 240.. :))..si nu mai invata copiii la tampenii :) !! |
Quote:
2 imi place mai mult pe 4 roti, dar m-as da si cu un motor 3 nu stiu la ce te gandeai cand ai spus "bankare" 4 nu invat copiii la tampenii, pe mine nu m-a invatat nimeni 5 pste cateva luni va spun cat duce GTI-ul meu |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pe la 16-17 ani multi stiu sa mearga cu masina pe la tara pe camp,dar daca tu in prima luna de carnet ai de gand sa mergi cu 180 nu ajungi bine |
s-ar putea sa ai dreptate dar eu am planuri mai mari de 180, adica top speed
pana acum doar 110km |
Eu am impresia ca nu iti dai seama ce vorbesti, uite asa se distrug familii....mai bine s-ar inchide topicul asta.
|
e cel mai bine sa se inchida!!!
|
daca esti asa de curios de vitezele maxime, deschide frumos manualul de utiliazare si acolo gasesti toate datele referitoare.
sau intra aici http://www.doppel-wobber.de/wbb2/VW-...rmationen.html dar te rog nu mai polua forumul |
stiu ca viteza maxima la al meu 198 si 100 in 10 sec dar as vrea s-o vad cu ochiu' meu pe vitezometru
trebuie sa stiu limita masini "curiozitate a omorat pisica" |
Un sfat bun, invata sa stapanesti bine masina si lasa prostiile astea ca nu esti pe circuit. Asteapta si tu macar 1 an sa capeti ceva experienta si nu te lua dupa toti idiotii care spun ca au prins nu shtu cat pe cheiul Dambovitei. Mai bine cauta pe net cati au sarit in Dambovita din cauza vitezei in Bucuresti. Crede-ma ca sunt lucruri mult mai frumoase si mai sigure pe care le poti face cu o masina decat sa gonesti ca nebunu. Sau macar daca tot vrei sa-i dai tare, nu o face in oras!
|
nu vreau sa fug cu 200 prin oras, dar nu o sa rezist tentatiei sa aflu ce poate
stiu ca poti sa te distrezi si la 20km/h facand niste cerculete |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning