![]() |
Re: Tuning Subaru Forester
Dar cu un chip tuning,cam ce pot sa catig.Ma refer la putere si la cuplu?Merita sa fac asta?Daca masina in garantie fiind,pot sa-i pacalesc p-aia,sau isi dau seama?tre sa schimb mai des consumabilele?
scuze daca sunt stresant cu intrebarile mele! |
vb cu userul legal racing (sebastian) pentru remapare.
|
schimb kit suspensii sport subaru forester pe suspensii inalte+diferenta
|
salutare! Am un forester model 2009 benzina 2.0XR, si are 150 cp, cutie in 5 trepte aspirat normal si as vrea sa-i maresc un pic performantele. Sunt novice in domeniul tuning-ului si de aceea apelez la profesionisti ptr niste sfaturi ok. Nu doresc sa obtin 300 cp cum am citit in reply-urile de mai sus deoarece si investitia am vazut ca e pe masura dar un 30 - 50 cp eu zic ca ar fi de bun simt ptr mine. De aceea v-as ruga sa ma sfatuiti cam ce modificari ar trebui facute hardware caci software am inteles ca nu se mai poate in urma unui update la dealerul din Timisoara. Update care modifica anumiti parametrii si care era recomandat de Subaru la modelul care-l am eu deoarece ar fi fost o serie destul de mare cu problema la software, cel putin asa mi s-a zis la garantie. Acum intr-adevar masina e mai prompta cand accelerez si consumul a scazut cam cu 1l la 100km. Acum are 29000 km parcursi si am folosit de la inceput ulei motul 10w40 300v cu care intr-adevar si motorul se simte mai relaxat in turatii mai mari cel putin asa il simt eu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning