![]() |
Re: MH.04.MDC
1 Attachment(s)
Quote:
Dar cum nu sunt bune fara rele acum mi s-a stricat acel intrerupator de semnalizare...sau cum ii spune ... :| Offf .... Dar tot la Dacia mea raman :)) Baieti ...Cum o problema nu vine nicioadata singura...tin sa anunt ca raman fara frane si nush ce are...am frane la a 2-a pedala si nici atunci sanatoase:((....ce sa ii fac?:( Yoy si am fazut cv :) ....am desfacut un suport de pahare + bricheta + scrumiera dupa un Opel Vectra 1997 si mirarea mea am vazut ca da f.bine in continuarea bordului de dacie ....voi ce ziceti ? am atasat o poza cu lucrul la care ma refer sa stiu dak merita efortul de a face adaptarile necesare ca sa il pun ...nu l-am pus ca tre sa dau cd-player jus ... |
1 Attachment(s)
O poza recenta cu masina :)
|
dumitrescu12 is din severin daca este nevoie de ceva detali despre dacie te pot ajuta ne putem intalni vorbi de masini si tot odata ti-o arat si pe-a mea si cum am facut jentile sucare :)
|
uita-te cand a postat ultima data...poate nici numai are masina :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
Nu ma las eu de da Dacia mea asa usor :D , am venit cu o poza noua .... dacia a suferit un eveniment rutier.... unde eu st bolovanu care o busito :( ...acum e la vopsit :|
|
6 Attachment(s)
Revin .... masina a trecut prin multe , usor usor o sa revin cu detalii .
1 La mana GPS HOME MADE :D 2 La mana : Alarma + Inchidere centralizata Mau este de lucru ... |
frumos...
|
mai treci si tu pe la mine mai dai si un telefon ;)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
URMEAZA: Antifonare podea interior si interior motor :D |
Quote: