Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Galerie foto - Virtual Tuning UserGroup (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/12166-galerie-foto-virtual-tuning-usergroup.html)

Reme 30-07-06 22:44

Re: Galerie Foto - Virtual Tuning

Quote:

Originally Posted by OmB*
eu sunt nou pe aici dar as vrea si eu sa "join da club" dak se poate... (cateva din masinile fqt de mine)

masini bune dar ai ceva gresel, de ex: la Intagra ai greseli la spoilere si praguri! oricum sunt chiar bune!

Ace Axel 31-07-06 00:40

cu rotile ai probleme

Raresh 27-08-06 13:19

5 Attachment(s)
Desi intru pe 4tuning.ro de cel putin 2 ani , m-am inregistrat de-abia o zi . De photoshop m-am apucat de vreo 3 luni , iar tutorialele de pe net m-au ajutat mult .Iata cateva creatii mai reusite d-ale mele . Va rog sa le comentati fara mila !

Ace Axel 27-08-06 13:37

nu aici se comenteaza lucrarile... ci aici

OmB* 30-08-06 23:22

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 502837)
cu rotile ai probleme

miemi zici .... dupa ce am stat si eu o perioada pe forum miam dat seama de foile alea de jante kre leam pus pe masini... akum nu prea mai fak greseala asta ... ms pt obs ....:lol:

AdY9005 31-08-06 18:54

5 Attachment(s)
cv masini!!!

AdY9005 31-08-06 19:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AdY9005 (Post 538581)
cv masini!!!

sorry da nush dc nu o pus poza

Barum 05-09-06 14:56

11 Attachment(s)
de-a mele.......

Barum 05-09-06 15:15

6 Attachment(s)
nu s-au pos toate....

florinvfd 25-09-06 13:58

32 Attachment(s)
Aici am postat majoritatea "lucrarilor" facute de mine din plictiseala si pasiune :)
-am preferat in mare parte Dacia pt ca e masina mea si pt ca are nevoie mai mare de modificari decat alte masini straine
-tuningul nu este extrem, sunt realizari mai "soft", care sunt posibile si in realitate (probabil o sa incerc si ceva mai ...nfs)

HoricutzWSR 25-09-06 15:32

^^uite motivul pt care m`am apucat eu de VT :)...am vazut o parte din masinile astea pe un site mai demult :)...pozele astea sunt absolut tot motivul pt care am inceput VT :) ... damn` :)

Ace Axel 25-09-06 16:55

pacat k nu te-ai tinut de treaba...

tng 26-09-06 00:38

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 564628)
^^uite motivul pt care m`am apucat eu de VT :)...am vazut o parte din masinile astea pe un site mai demult :)...pozele astea sunt absolut tot motivul pt care am inceput VT :) ... damn` :)

ce zici tu acolo ? ca eu nu inteleg nimic :???:

florinvfd 26-09-06 09:44

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 564725)
pacat k nu te-ai tinut de treaba...

Da...pacat. De cand mi-am luat Logan..am inceput iar sa modific. Mai recent este facut si Cielo ala albastru.

Quote:

Originally Posted by hori_cutz_tuning (Post 564628)

ma bucur ca pozele mele te-au determinat sa te apuci de VT :-P
Site-ul acela unde erau puse pozele mele inca mai exista, dar nu prea se mai incarca...

PS:din ce am mai vazut pana acum, aici este cel mai serios si cel mai .."stufos" forum de VT.

DjVictor 02-10-06 10:13

5 Attachment(s)
pun si io :D

All times are GMT +2. The time now is 15:30.

- Copyright 2026 4Tuning