![]() |
Re: Joc - Hotel 626
Cānd ai terminat jocul ti-a aratat multe poze ? :D acolo o sa apari si tu daca bagi web :lol::lol::lol: eu l-am terminat acum 2 zile....alte jocuri numai stiu ...pe asta l-am luat de la un tov. :lol: si l-am injurat 2 zile ca m-am speriat :-)
|
Daaaa ma stiu daia si vreau sa bag web da pana mea , momentan de 1 ora juma sunt in spital /:) gen....si cs de pe laptop n-am cum sa joc si PANA MEA mor de nervi ...:(((( si daia ziceam daca mai ai joace :))) d-astea :)))) ca-s singura in camera si no lights ....intelegi tu :))
|
Nu prea e infricosator , e destul de usor si cam scurt. :???:
|
Quote:
sa simti sunetu` ala pana in mijlocu` sufletului :lol: m-am speriat in seara aia. Am zis ca numai vrea niciun joc :lol: nu am dormit de loc atunci, mi-am facut o cafea si m-am uitat la TV :lol: |
Quote:
|
prima data cand l-am jucat mi s-a parut destul de infricosator, dupa daca il reiei de 2-3 ori deja isi pierde din farmec :|
|
Mdea ...nici prietenul meu nu s-a speriat...a zis ca e chiar usor, l-a terminat in cateva min , pfff :(
None ...Boo ! :( te-ai speriat ? ok...Bau ! dar acuma ? :( damn...ma duc sa mai exersez...:rolleyes2 |
frumos rau:):)bine ca lam jucat ziua:)
|
ce bine ca nu am avut web sa faca altii baza de nine, dar oricum nu aveau de ce swa faca...Sooper oricum jocul
|
mii frica sa-l joc ...la mine nu-i nimeni acasa.e ora 14:26.....il joc duminica cand is toti acasa....e online sau trebuie sa-l descarc??daca e online e vreo solutie sa-l descarc
|
Quote:
|
SAW , ceva asemanator dar mai complex :arrow: http://www.saw6film.com/main.html
|
Superb joc,nu am reusit sa il termin,dar asta e planul meu de viitor.Bag si o poza pentru viitorii amatori:
http://mancatearcorhazu.files.wordpr...4/hotel626.gif |
super jocul...era sa fac pe mine la faza aia cu tipa aia cu aparatul
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:32. |
- Copyright 2026 4Tuning