Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Consiliere achizitie auto (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto.html)
-   -   ce masina sa imi iau ? (https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/1213-masina-iau.html)

BogdanCMS 25-05-04 20:38

Superbe poze Pimp_lex! Si eu zic sa mergi pe Accord,e cea mai potrivita si foarte fiabila.Octavia RS are multe calitati,dar numai fiabila nu e.De cite ori am auzit de turbine stricate la 1,8T de la grupul VW,in plus RSul mosteneste \"micile\" defecte de fabricatie de la modelul de serie(sistemul electric face figuri,clima la fel,Skodele de acum sunt faimoase pt aburitul geamului in conditii de umiditate mare,o patesc si eu la Ibiza).
Si sunt mai multe.Am vazut la service-ul Skoda-Seat muulte carti de service de Octavia puse una peste alta,semn ca erau destul ce asteptau sa intre la reparat.S-a zis cu fiabilitatea germana!Spre ex la Ibiza mea din 2003 la 2500km s-a stricat geamul electric sofer,pe al 6000 stregatoru spate,de la 8000 se abureste farul dreapta,iar pe la 10-12000 am avut marea surpriza sa constat o mica pata de apa la imbinarea montantul A cu plafon dupa o ploaie sanatoasa.Asa ca fugi de grupul VW si in general de masinile germane,in afara de BMW nu mai corespund.Japonezele sunt cele mai bune!
In concluzie,iti recomand cu caldura Accordul. :wink:

_RaZVaN_ 25-05-04 20:50

da sunt cu adevarat frumoase masinutele ... dar o curiozitate am ... accord'u ala frumos poate da clasa la masina destul de bune de pe strazi nu ? parka zziceai ceva de vreo 200 de calutzi nu ? e interesant tare ... PS: e considerata mazda rx7-, rx-8 o optiune pe langa accord? cam cat costa si ce motor are mazda?

BogdanCMS 25-05-04 21:01

1 Attachment(s)
Mazda RX-7 nu se mai fabrica iar la RX-8 pretul este de 26.000euro CIP.Este superba masinuta(pun o poza jos),cu motor rotativ(fara cilindrii,cu 2 rotoare),231cp ,performantele sunt insa sensibil egale cu cele ale lui Civic Type-R(6,5sec de la 0-100,vit max 240).Este superba dar cu tot cu taxe te aduce la peste 45.000E.

pimp_lex 25-05-04 23:12

e foarte misto si RX-8-ul dar pe langa pretul mult mai mare, n-ai spatiul si confortul de la accord

pimp_lex 25-05-04 23:15

BogdanCMS-deci sa-nteleg ca nu esti asa multumit cu Seatul?

Jeff 25-05-04 23:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BogdanCMS\"
Superbe poze Pimp_lex! Si eu zic sa mergi pe Accord,e cea mai potrivita si foarte fiabila.Octavia RS are multe calitati,dar numai fiabila nu e.De cite ori am auzit de turbine stricate la 1,8T de la grupul VW,in plus RSul mosteneste \"micile\" defecte de fabricatie de la modelul de serie(sistemul electric face figuri,clima la fel,Skodele de acum sunt faimoase pt aburitul geamului in conditii de umiditate mare,o patesc si eu la Ibiza).
Si sunt mai multe.Am vazut la service-ul Skoda-Seat muulte carti de service de Octavia puse una peste alta,semn ca erau destul ce asteptau sa intre la reparat.S-a zis cu fiabilitatea germana!Spre ex la Ibiza mea din 2003 la 2500km s-a stricat geamul electric sofer,pe al 6000 stregatoru spate,de la 8000 se abureste farul dreapta,iar pe la 10-12000 am avut marea surpriza sa constat o mica pata de apa la imbinarea montantul A cu plafon dupa o ploaie sanatoasa.Asa ca fugi de grupul VW si in general de masinile germane,in afara de BMW nu mai corespund.Japonezele sunt cele mai bune!
In concluzie,iti recomand cu caldura Accordul. :wink:

Fara suparare, eu am 32.000 km cu Octavia mea si am fost la service de 2 ori: la 15.000 si la 30.000, pt. revizie... Adevarul e ca s-a vandut bine, erau carti de service ingramadite si la dealerul timisorean, pentru revizii periodice 8)
Colegii mei timisoreni pot garanta ca nu prea menajez tomberonul...
In rest sunt de acord cu recomandarile tale pt. Razvan :twisted:

MC Mate 26-05-04 00:41

Mi-e imi place mai mult Accordul,dar este un pic cam mare.DIn tot ce-a ce a fost propus aici cea mai buna alegere zic eu k ar fi un SEAT LEON.Respekt

Zyx 26-05-04 14:36

BogdaneCMS, dar cum de tu, cu a ta Ibiza, nu te-ai gandit la Ibiza Cupra-R. Motor 1.9TDI, 160cp, mica, de tineret, puternica, scoti lejer din ea 200cp si la caroseria aia... Slava Domnului, dai rusine la multe Type-R-uri si la altele de genul asta... Nu zic, Type-R e tare, e rara(dupa qm zice si pimp_lex)dar daca vrei sa faci ceva, te costa mult tare de tot!!!

akimoto 26-05-04 15:55

daaa, cum sa nu....si daca-i mai pui si o toba tzapana, deja poti sa dai rushine si la impreza, evo8, m5, m3, etc.

n0namee 26-05-04 16:33

:lol: hhiihhhiih ... Cupra R o fi intradevar masina de tineret si nimeni nu zice ca nu e tare ... da totusi ... nu prea cred ca poti nici macar sa o compari cu un Type R. Aia are 200 stock si e usoara ca dracu ... cupra R cate kilograme are? si cate tre sa ii mai pui pana o duci la 200 de cai? are ea avantajele ei cum ar fi consumul si poate e putin mai mare ... da Type R ii da fum :D si daca e ... hai sa ne luam si la pret? cat costa Seat si cat costa Type R ?

Hondarul 26-05-04 17:41

Cupra R vs Type R ?????

No Way prietene... Pate Cupra R sa fie ea si motorina si benzina si nitrogen concentrat... Honda aici este pe primul loc fara indoiala.

BogdanCMS 26-05-04 17:53

Pimp_Lex: M-a cam dezamagit, nu ma asteptam la atatea defecte gen Dacie! :cry: Sa dai 16.000E cu tot cu taxe si sa ai probleme d-astea...
Zyx: NU VREAU DIESEL! :lol: Ibiza Cupra -R abia a aparut,si i-a bagat si motorul de 1,8T 180cp benzina.Insa la problemele pe care le-am avut si la cate am auzit si vazut la altii NU mai vreau masina europeana! Iar la Type-R stai tu linistit,ca cu bani nu prea multi poti s-o scoti la cel putin 240-250cp,iar la astea japoneze CONTEAZA fiecare calut in plus.
Ibiza am luat-o pt ca mi-a placut cum arata si in 2003 cel mai tare motor pe benzina era 1,4 101cp,(iar acum e ala de 2,0 8v,un rahat de motor,vechi si prost).Rusinos,vor spune altii,dar iti spun ca fac multe 1,6 si chiar cateva 1,8 stock.Poate si mai mult.Spre ex am mers bara la bara cu un S60 2,4 140cp la un semafor.Bine e si grea aia.La diesel am facut 90cp,110cp(mai la limita) si am mers paralel cu unu cu A6 130cp.Cu o Laguna Dci 120cp m-am cam jucat pe Dn1 pe la 190-200(pe bord).Deci de motorashul asta nu prea ma plang.(M-am laudat cam mult,este? :D ).Totusi puteau sa puna macar un 1,8 130cp nesimtitii. :x
Accordul, ca combinatie masina sport-lux, e ideala,zic eu.Pacat ca nu aduc si astia Acura in Ro,ar vinde de ar rupe fraierii.

_RaZVaN_ 26-05-04 19:10

stie careva de un dealer honda cat mai aproape de galati? k aici sunt aproape sigur k nu e nici unu. honda parka s 2000 ii zice mi se pare k ii cam skumputza si nu isi merita pretzul, nui asa ? zicetimi dak ma insel

Hondarul 26-05-04 19:12

Fratello... Ca e cam scumpa, da...

Insa isi merita pe deplin fiecare banutz !!!

A CAR BUILT AROUND IT-S ENGINE !!!! Asta e S2000...

_RaZVaN_ 26-05-04 19:14

apropo de civic si tunat: http://www.wingswest.com/project.asp ... e interesanta masinutza da crek e mult bagat in ea

All times are GMT +2. The time now is 06:52.

- Copyright 2026 4Tuning