![]() |
Re: Omologare jante Logan/Sandero: Petitie catre fabrica
Salut, am semnat si eu petitia desi am o Dacia Pick-Up 2005 19 D si vreau sa o incalt cu un set de jante asemanatoare cu acestea http://www.ejante.ro/?x=arata_produs..._c=130&rad=130
Sper sa ma ajute si pe mn intr-aun fel aceasta petitie In rest "Felicitari pentru initiativa!" Bafta in continuare. |
nu o sa te ajute...se refera la masinile care se produc inca...nu la cele care au iesit din productie;)
|
@Yakumo: iar sta bestial cu jentile alea la un pick-up 1.9D, dar trebuie sa le omologhezi.
on topic: am semnat si eu petitia, desi nu am logan si nici nu ma trage inima sa-mi iau, pentru ca vreau ceva care ma atrage mult mai mult, dar pentru imbunatatirea produselor Dacia vreau si eu sa participi si nu ar trebui numai asta cu jentile, ar trebui mai multee semnaturi voturi trimise la Dacia sa le ia in calcul, ar trebuii clar sa mai vina si cu ceva nou, ajunge cat a facut pana acum, vad si ei piata ca se cere si tot nu fac, sper sa se ia in calcul semnaturile astea si Dacia sa actioneze asupra ce s-a cerut de la fani, posesori etc... Hai Dacia cu noutati! |
stie cineva daca s-a produs vreo schimbare pe la fabrica?
|
Nu s-a mai schimbat nimic iti zic eu a ramas la fel, ca noutati daca vrei asa zisul model Dacia Sandero Stepway va iesi nu stiu ori in toamna asta ori in 2010, deci nu o sa avem curand vreo surpriza de la Dacia, asa ca inca ne mai plictisesc cu Sandero si Logan.
|
de dimineatza am obs la televizor k dubleaza prima de casare. ma gandeam sa il conving pe taicameu la un Golan' Laureate. pretul cu TVA ajunge la 8000 euro asta dupa ce scrie pe dacia.ro . si cu prima de casare de 7600 RON zic ca ar merita. dar pe pagina lor nu scrie ca s-a dublat prima
|
pai cu cat s-a dublat?? ca de meritat merita ce naiba e masina noua.
Nu pe site-ul Dacia nu scrie nimic de casare asa ca nu te mai chinui sa cauti, acolo iti arata preturile produselor dacia si configurator vezi cam cat tre sa scoti din buzunar :)). |
Quote:
3800 RON *2= 7600 RON prima de casare. aproximativ 1800 euro daca nu ma insel |
Ma mir cum dreaq facura asa mai merge pot sa spun ca avem prima de casare cam la fel cu ceilalti, se merita sa mai dai banii pe o masina noua ca ai cu ce. Bafta la achizitionat!
|
Quote:
|
Poate se raspandste ideea. Considerati UPPPPPPPPPPP
|
am semnat si eu. GO ON WITH THE PETITION
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning