![]() |
frumos.frumos.frumos...si eu a auzito pentru prima data ...nu stiu xcat de veche e faza..da ii super
|
Frumoasa lectie de viata!
Ar trebui sa o invatam.pacat ca nu am invatat-o mai demult!Acum e destul de tarziu dar pe viitor cine stie???POate ajuta la ceva! |
eu ink mai am timp sa fac ce zice in povestea lu X-RAY-EYES ca eu sunt ink tanar :) :) :wink: :wink:
|
Foarte buna povestea..te face sa iti pui niste semne de intrebare :?: :?:
Si apropo :oops: si eu o aud prima data :oops: |
intrebarea mea e... Cat a costat borcanu? :D
|
Jpe mii de lei ... usori nu grei ... si borcanul ala e lumea ... ca sa vezi cat e de ieftina ! Ca in lumea asta se intampla tot ceea ce a turnat profesorul ala in borcan.
|
Desteapta rau teoria asta, poti trage invataminte bune din ea.
Bravo. |
Frumos! Internetul este nisipul ma gandesc! Acuma imi dau seama adio prieteni :lol:
----- Frumoasa cugetare! |
:)) frumos...frumos..
vb aia...poanta-i veche...omu e nou (ca sa nu zic altfel,zic omu :) ) iar partea cu berea,e testata :)) mai ales la romani bafta si ascultati de X-Ray-Eyes,profetul nostru ps:mai vrem! :) ce mai ai pe acolo,dar tot asa...chestii din care se pot trage invatzaturi |
Vb aia...daca tot avem un profet...sa fie si un ajutor pe aici...am si eu o poezie...pt toata lumea valabila,indiferent de varsta! sper sa va placa
Romanţa tinereţii Ion Minulescu - 1933 Necunoscuta care se vindea N-a vrut să-mi spună din prima zi cine era, Dar fiindcă ea aflase cine sunt – Poetul poreclit „Fluieră-vânt” – Şi fiindcă mă ruga stăruitor Să-i fiu şi eu din când în când, cumpărător, Sinceritatea ei m-a-nduioşat Şi-n cadrul preţului fixat – Un preţ absurd, Ridicul Şi meschin Cu care-aş fi băut un kilogram de vin – M-am îmbătat de gura ei Şi-am adormit Pe laurii idilelor lui Teorcrit... Dar vai !... Necunoscuta se vindea Nu numai mie, dar şi altora !... Şi-azi un ciocoi, Iar mâine un calic O cumpărau la fel – mai pe nimic – Căci ea – flămândă – se grăbea Să-şi vândă gura dulce ca la tarapana !... Eu singur doar nu m-am sfiit să-i spun Că-s gata să-i ofer un preţ mai bun – Dar cum îi luase mintea Dumnezeu, Necunoscuta s-a spălat pe mâini cu preţul meu... Şi-atunci – De teamă să n-o bat, Sau s-o ucid Şi s-o ascund sub pat – Deşi-o iubeam, am renunţat la ea Şi n-am mai vrut să ştiu cine era !... Dar într-o zi cu ploaie şi cu vânt, Necunoscuta care se vindea, S-a dat la fund Şi-a dispărut... Şi nimeni n-a mai întrebat de ea De când intrase, parcă, în pământ, Cu numele-i mereu necunoscut... Şi totuşi, Eu Am întâlit-o iar, Dar nu ca altădată, pe trotuar La cafenea, Sau în tramvai... Am regăsit-o-n ziua de-ntâi de mai, Ascunsă de un sfert de veac într-un sertar, În care sta de veghe cuminte, Şi-aştepta O zi să-mi mai aduc aminte şi de ea !... Dar ce păcat Că regăsirea ei m-a-ndurerat... Şi-n loc s-o mai sărut – Cum aş fi vrut – Am început să plâng cu-adevărat !... Necunoscuta care se vindea De data asta, nu mai era Ea – Era doar vechea ei fotografie, Pe care mi-o dăduse numai mie !... Şi-acum, Cred c-aţi ghicit cine era Necunoscuta care se vindea... Era chiar tinereţea mea !... |
super
wow.... SUPERBA poezia..... o excelenta personificare a vietii (in general) si a tineretii (in particular) ..... FELICITARI pentru postarea ei....
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:15. |
- Copyright 2026 4Tuning