![]() |
Re: Care e “puterea specifică” a maşinii tale? Vă provoc la calcule, teste şi argumen
Quote:
treziti-va ca suntem in romania nu in california |
Re: Care e “puterea specifică” a maşinii tale? Vă provoc la calcule, teste şi argumen
mi se pare un calcul bun de la care poti sa pleci, in cautarea celei mai bune acceleratii dar cum ai spus si tu conteaza si cutia de viteze si alte multe aspecte(ex cauciucurile,etc) pe care nu stau sa le enumar.
In alta ordine de idei privind masinile care le compari u, imi permit sa spun ca Loganul bate tot in afara de Kia. |
Nu vi se pare ciudat ca cei doi useri care spun ca loganul nu isi merita banii au 18 ani ambii eu as spune ca nu au nici 18 nici permis poate e parerea mea. Probabil stau seara se uita la Top Gear si apoi se culca.
Sincer un om care spune acum ca Loganul nu isi merita cei 6ooo de euro ori e copil ori nu gandeste ce spune. Sunt Loganuri care au peste 200.000km ca taxiuri si merg destul de bine nu zici ca isi dau duhul cum fac alte SH-uri din 1998. Poate sunt familii care vor o masina sa o foloseasca zilnic in scop familial nu sa agate pitipoance ca au astra bertone si care nu isi permit sa bage in fiecare an bani in masina si iau dacia ca are 4 ani garnatie. Copii cititi inainte sa vorbiti informati-va ca daca toti am vorbii aici aiurea de dragul de a vorbii nu facem nimic. Macar daca nu va place argumentati de ce nu doar asa ca de banii aia iei SH. Acum am si eu chef sa vorbesc de sfarsitul lumii trebuie sa incep topic aici vorbesc in alta parte asa ca daca aveti o parere legata de subiect argumentati P.S. Sa revin la subiectul postului nu trebuie sa fim asa negativisti practic aflam raprortul cp/kg al multor masini asta nu inseamna ceva rau sau aiurea dupa mine ca mai bine era trecut la discutii auto ca seamana cu cele de genul "cat iti consuma masina" adik o informatie care ar putea ajuta orecum pe cei ce doresc sa isi cumpere o masina ar fi o informatie. |
A ajuns departe topicul asta fata de unde trebuia sa fie.
Si ca tot veni vorba,loganu' e masina perfecta dupa mine. La fel ca oricare Dacie,si ca Aro. E simpla,nu are ce sa se strice,are decat strictul necesar,intra pe ce drum vrei tu (cu gropi si alte cele). Deci e bun :) E masina de romani :D |
dacia logan 1.4 - 75 cp, masa proprie 1097
raportul cp/kg - 0.0683 |
Am un golf V GTsport, 1.4 TSI si 122 CP.Greutatea este de 1175 de kg.Cum se calculeaza?Care e puterea specifica?
|
Quote:
|
Ma calculeaza BMW 520i e39 kg 1560 si 150cp . Ar trebui sa ma intreaca cu scuteru .:lol::rolleyes2:rolleyes2:?:
Parerea mea despre Logan , este o masina buna de hengherit prin oras toata ziua .:idea: |
0,0961:)
|
deci 1515kg si 170 cai..vine..0.1122
e cam aiurea..in realitate nu e asa...:D |
orice theard inceput cu calcule sau alte probleme...va rezulta tot la cumparatul unui Logan...sau achizitionarea unei masini in care s-a basit neamtul 10 ani.
|
mai...aici sa luam in calcul totusi si cuplul motoarelor...vorba cuiva mai sus..daca luam numai cai putere per kilogram...ar inseamna sa ne faca astia cu scuterele
|
Quote:
eu pot sa te contrazic acel motor d e 1.4 pot s a spun ca este unu dintre cele mai bune din categoria sa are doar 75cp si este destul d e fisnet pt el cum a spus cineva mai sus sunt loganuri care au peste 200.000 mii si motoarele lor nu dau nici un semn d e moarte nici la consum si nici la piese deci aici s e poate spune ca este totusi cecva |
Quote:
|
Quote:
prietenul meu....ca sa zic asa....inainte sa tot ridici in slavi loganul mai fa si tu un sondaj...incepi cu mine masina noua logan.... 1.5 dci de 3 ori caseta de directie in primii 10000km schimbata (in garantie) dar nu te mai incalzeste cu nimic....ca deja iti ia tot cheful de masina noua....si nici nu sunt singurul patit...deci mai lasa-ne cu scumpul si dragul logan made in romania....ca tot asa a-ti pus "botul" si cand au zis francezii ca e motorul de pe clio...probabil ca si acum crezi aceeasi chestie...am un sfat desfa-l si vezi o mica mare diferenta.......nu au nici o treaba... |
| All times are GMT +2. The time now is 11:37. |
- Copyright 2026 4Tuning