![]() |
:o :shock: frate , super nasol , imi e mila de maybach
|
idiot mare omul asta... totusi are un gram de minte si vreo 100 de to. de noroc :evil_laug :roll:
|
1 Attachment(s)
o imagine foarte expresiva
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: eu am ras foarte mult :lol: |
Re:
noi sa fim sanatosi.. sa ne gandim la ale noastre..ca nu multi suntem ca el... :lol: nu cum zicea BLU -=>\"totusi are un gram de minte si vreo 100 de to. de noroc \" eu zic ca are o tona de prostie si 100 tone de bani!
|
Re:
Quote:
|
E belea masina...pacat de uni soferi de tir care se cred stapani soselelor...cat despre masina lui jiji nu va faceti griji ca la cati bani are isi ea miine alta 8)
|
hai sa fim serioshi .. cand l`am auzit p becali k a fost un atentat la viatza lui ... am facut p mine de ras .. daca un simplu accident .. ushor .. e un atentat la viatza fiecaruia .. inseamna k suntem o tara plina de shoferi kamikaze sau terorishti :))
|
pana mea...
e ghiolban...si ramane ghiolban pentru aberatia spusa ... auzi ... atentate ... sheeeeesh ... omule...eu te-as omori in pana mea ca esti prost de bubui si nu te inghit deloc ... machedon imputit =)) |
las` bah, e mashina lui, a dat 400.000 p ea, are el 50.000 sa o repare. bagatzi curu`n ea shi vireaza dreapta... :))
|
Cica isi ia alta o comanda zilele astea , \"o sa fie albastra cu gri\"
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Cum se irosesc Kb pe subiecte demne de Academia Caţavencu! :lol: |
[/b]mai fratilor, aia era sabia lui MIHAI VITEAZU, nu ranga lu GIGI, ca doar i se zice razboinicu luminii.
mai bine o baga in ala cu tiru si ne mai scapa de un bou care doarme la volan. pacat de masina.................auzi atentat la viata lui(asta ii nebun rau) :2gun: :blahblah: :blahblah: :chainsaw: |
Gigi Mecanicu' :lol:
|
ar trebui bagat la puscarie din simplu fapt ca sfideaza saracia din Romania , omu' e nebun pe cuvant daca aveam io Maybach il bagam in pat cu mine si il inveleam cu plapuma
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:44. |
- Copyright 2026 4Tuning