![]() |
no comment, nu ca tare... foarte tare!!! a di si e mai sportiv decat un golf 5 gti, chiar daca e si ala cipuit :)
|
Re: Je Design Seat Leon WIDE-BODY
E un pic exagerat dupa parerea mea. Totusi eu sunt adeptul filosofiei care spune ca detaliile fac diferenta asa ca ii inteleg pe cei care ejaculeaza pe aici...
|
E o masina super tare. Eu am varianta 2.0 150 CP , dar nu tunata in halu` asta ... si inca ceva , nu exista motorizare de 180 CP, ci 185 :)
|
cea de 185 este motorizarea de pe g5 GTI,dar stiai deja asta ;)
sunt curios daca stii de ce e mai slaba cu 15 cai |
8 Attachment(s)
Mie tot ala vechi imi place mai mult, are mult mai mult potential de tuning fie el si Seat Toledo, parerea mea ! Va atasez si ceva poze
|
Esti offtopic!!!
Aici era vorba de un kit pentru Leonul nou... nu despre model in sine. |
Cele mai interesante kituri mi se par cele care au fost pe leonul nou rosu expus de noi la 4 tuning day....
|
Asa este imi place foarte mult spoiler-ul fata si pragurile. din pacate cel spate nu mi se pare atat de reusit. Daca ar fi ceva de genuyl cum e pe asta negru de la je desiogn ar fi super mai ales avacuarea (nu imi place evacuarea pe mijloc)
|
prea frumoasa pentru strada noastra ..poate cineva sa faca un leon mai frumos decat cei de la je design...nimeni cred ;)
|
frumos baitul,agresiv
|
JE Design modelul ''vechi'' este la CLUJ si anume pe viitorul demo car Spider Tuning!
400 HP detalii pe seciunea CJ |
Tare masinuta,e belea!!!!!!!
|
poate la urmatorul SIAB aduc si ei leonu ala de 400 de la je_... de la Cluj sa ne bucuram si noi de "formele" lui,sau poate la alta manifestatie
|
are cu 15cp mai putin din soft, are hartile mai putin impinse, ca raspuns pt needBrain.
|
Quote:
Motorizarile Noului Seat Leon sunt: 1,6 102CP 2,0 FSI 150CP 2,0 TFSI 200CP 2,0 TFSI 240CP 1,9 TDI 105CP 2,0 TDI 140CP 2,0 TDI 170CP |
| All times are GMT +2. The time now is 18:48. |
- Copyright 2026 4Tuning