![]() |
Re: E36 - va salut
Quote:
|
da... cred ca stiu ce aluzie faci :D dar xcum... frumoasa masina astept sa povestesti cum e cu turbo :D:lol::lol:
|
Cum se numeste clubul vostru?
|
Quote:
DE CE? |
Quote:
|
THUNDER SQAD
|
Am uitat sa precizez ca in acest club vor fi incluse nu mai masini de minim 150cp si intr o stare tehnica si estetica impecabila si in plus se v a tine cont si de propietarul masinii dc se va incadra si va accepta conditiile impuse de conducere,astfel la prima abatere de la reguli va fi exclus sau la neprezenta sa la mai multe evenimente.Sper k acum vei fi multumit de raspuns si ai primit toate informatiile necesare despre acest club pt a evita restul de intrebari pe care le aveai pregatite.scuze pt raspunsul arogant al colegului meu dar uneori este bine sa fi asa.In legatura cu masina v am ascultat sfatul si am facut grilele negre,o sa revin cu poze mai tarziu
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Sal all.acum am ajuns acs.am cipuit masina :D acum este posesoarea a 190-200 cp.Cipul l am facut undeva prin lacul tei,la recomandarea cumnatului meu;baietii sunt super de treaba si am aflat o groaza de chesti despre acest model de masina si mai ales de acest motor.El fiind un motor 2500 decomprimat poate fi dus in 200cp asa declarand ei si asigurandu ma de acest lucru,insa toata lumea nu ar crede ca din cip o poti duce in 200cp ci doar 190 maxim astfel nu mai cineva care s ar pricepe la bmw uri ar sti ce inseamna motorul de pe acest model de bmw 323ti.Dezavantaje la care ma pot astepta: pe 400m nu este mare diferenta ,diferenta mare fiind la drum lung,treapta 4-5,recomandarile lor find sa nu umblu la motor sa i pun turbo pt citez:'motor de bmw in starea asta,original,nu au mai vazut de cand sunt ei si ar fi pacat sa l modific',acuma nush ce sa zic oricum acum nu mai vroiam sa i pun turbo datorita unor motive personale si anume clacarea psihica datorita permisului si ma ocup strict nu mai de obtinerea lui ceea ce necesita niste bani cam multi.Insa vreau sa spun ca de cand mi au spus alti prieteni ca o pot duce in 300+cp numai turbo vad in ochi:lol: ma rog om vedea.Ce am observat de cand scriu pe acest topic,eu nu am pus poze cu interiorul
|
iar s-a jucat rup cu pozele si i-a pus el turbo :))
|
La cine anume ai facut cip in Tei?Master Tuner?poate trec si eu odata pe la ei,am tot compact doar ca e E46 si 325i
|
Quote:
|
se misca binisor nu e ceva spectaculos ca e destul de grea 1480 kg zice talonul :)
|
Salut bafta cu masina o bijuterie chiar imi place;)
Cit te-a costat cipul? |
| All times are GMT +2. The time now is 11:58. |
- Copyright 2026 4Tuning