![]() |
Re: Dezmembrez G3 VR6, 2 usi
Avea dreptate colegul...nu cred ca merge.Cel putin ca si coduri de piese sunt diverse.Daca se poate adapta, nu stiu sa iti zic...
|
Cand aveti poze cu evacuarea,sa imi spuneti.
|
Da...imi cer scuze, am fost la tara unde e masina dar nu am avut aparatul foto la mine.Din cate am reusit sa vad, ca nu am mai ridicat-o pe cric, evacuare e in stare buna, nu e ruginita excesiv.Finala arata mai rau...Cand reusesc sa ma uit bine cum e si sa fac si poze, iti spun si un pret la ea.Pana atunci mai ai un pic rabdare...
Daca ai drum prin Cluj, putem merge sa vedem masina si atunci altfel povestim... |
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.
|
Recomand. Baiat de incredere ! :)
|
Anunt valabil.
|
Salut.Fara sa vreau am dat de tine,mai salvat cu Modulul Climatronic!!Caut de un an de zile.Am cumparat de pe ebay.de un modul climatronic la pretul de 150eur plus curier 200ron plus un milion celui care a licitat si ghinion!!Are tasta OF in dreapta si mie imi trebuie ENCON(dreapta).Poza nu erea foarte clara.Vorbim pe privat!
|
Anunt valabil.
|
Cutie filtru aer+debitmetru+corp clapeta acceleratie 120 euro
Domnu,din pret se mai poate lasa ? sau e fix ? |
Deocamdata e fix pentru aceeasi cauza...inca astept sa vina tipul ala dupa motor, cutie si tot tacamul.De asta nici nu as da deocamdata piese ce tin de motor...Imi pare rau ca te tot aman si imi cer scuze, dar as vrea sa ma scap odata de golful asta...Sa il dau pe bucati mai mici ma lungesc mult si nu imi permite situatia in care sunt acum...
|
Quote:
|
Anunt valabil.
|
Anunt valabil.Motor 140.000km complet cu toate accesoriile+cutie viteze+punte fata+ecu+timonerie 1000 euro.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning