![]() |
Re:
Quote:
|
Re:
va asteptam!
daca vreti va putem ajuta si la cazare. cam citi ati fi? |
Re:
Quote:
|
noi suntem din start 2 masini... eu si victor care va participa la sound cel mai probabil la SPL!
nu am vb inca cu membrii insane... este foarte probabil sa mearga mai multi pentru ca se termina sesiunea :twisted: :twisted: :twisted: si o sa fie nevoie de reculegere, nu? :twisted: |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
sustinem tot ce participa din craiova! indiferent de club sau, vorba ta, religie, sex, etc!
Pana la Oradea sunt cel putin 3 posibilitati de a ajunge! (adica 3 posibilitati pe E, restu nu ne intereseaza :D ) 1.Craiova-Tg Jiu-Deva-Oradea (cca 470km) 2.Craiova-Severin-Timisoara-Arad-Oradea (cca 530km) 3.Craiova-Rm.Valcea(portiune de drum national)-Sibiu-Alba Iulia-Deva-Oradea (cca 600km) |
ruta a 3-a este cea mai buna....zic eu!
|
Sincer pe acolo ne-am gandit si noi sa o luam la ducere! E si drumul mai bun, avem si ce vedea... La intoarcere cred ca o s-o luam pe ruta cea mai scurta pentru ca o sa fie oboseala mai mare...
|
Asta ce are? : Craiova-Tg Jiu-Deva-Oradea
|
Re:
Quote:
|
Cred ca peste tot sunt portiuni de drum nasol. Asta-vara cand am fost la Resita, drumul spre Caransebes a fost infect. Ca sa nu mai zic de cel spre Deva, pana la Tg Jiu sa zicem ca merge, dar de acolo era groapa-gaura. Macar era in lucru, nu stiu cat au facut din el... mai bine va interesati, poate s-a mai lucrat pe undeva..
Si apropo, eu nu merg, nu-mi plac manifestatiile astea, halal pasionata, huh? :twisted: |
prieteni cand va incurcati in romania...oriunde....dati-mi un buzz...va invatza je pe unde e e mai bine....asa k cel mai bine e pe craiova-valcea-sibiu-alba-turda-cluj-oradea....deci o fi el drumu mai lung cu 100 de km...dar pe oricare alta parte iti blestemi zilele!!!!
|
cotizez shi io la un diselake :D (nu ma dau in vant dupa sofat, mie imi place sa dorm :lol: shi decat sa o fac la volan, ... includetima shi pe mine dar ca pasager)
|
Re:
cel mai bun drum pt o masina tunata :
craiova-vilcea-sebes-turda-cluj napoca 532 km ,cu 50 de km in plus fata de drumul prin timisoara |
Re:
Quote:
intrebare:va fi si tuning show pe langa db drag pentru ca nu stiu exact? da-mi si mie pe p.m. un nr de tel unde puteti fi contactati! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:02. |
- Copyright 2026 4Tuning