![]() |
Re: E36 - 320 coupe
da, ma gandeam ca vrei sa-i pui bara de M, eu acum ma pregatesc sa plec la mare pt 1 mai, si pt curse, dupa care reiau proiectu, pe 10 mai o sa schimb un pic infatisarea masinii. pachet M, umblu un pic si pe la puntea spate, pe la motor, pe la interior ... multi $ am nevoie;);)
|
Quote:
|
Sa o stapinesti sanatos si sa aveti grija unu de altu
Frumoasa masina da mai trebuie "bibilita" :) |
nici eu nu plec cu a mea, o las acasa pentru ca iar mi-as face sange rau pe acolo :evil::evil:, la Craiova asa am facut, cand am vazut ca nu ma pot da deloc,:oops: asta e... data viitoare! dak ai gasit pe cineva cu bara M, sau stii d unde pot comanda noua, te rog lasa-mi si mie link la mine...
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
si inca 2 poze cu matza. e cam nespalata.
|
Ia zi bai tradatorule..nu vinzi matza? :D
|
Zic eu in numele lui un mare NU:)))
PS:nu e tradator ..daca filiala numai e...tu esti singuru care zici ca mai esti in nsl...Bafta si numai bine! |
Quote:
2 la mana .. asa cum mi-a zis si Emy la telefon ( ca nu am mai avut intalniri )..asa zic si eu. Eu eram gata de intalniri mereu..dar nimeni ABSOLUT NIMENI NU SI-A DAT INTERESUL. De la ultima intalnire ..pana azi ( sunt vreo 3 luni )..nu m-a sunat UNUL (1) sa ma intrebe.."ia zi ba mai refacem filiala sau nu?". "ia zi ba ne mai intalnim? " Bafta! Si astept raspunsul lui Emy daca vinde masina sau nu ( ca azi a uitat sa zica ) |
Frumoasa matza si destul de ingrijita. Ai montat angelurile ? Iti ating cumva rotile pe spate ? :D
|
2 Attachment(s)
Sa sti ca ii atingea inainte cand avea cauciucurile alea de iarna.Acum le`a schimbat si numai are probleme...oricum in spate nu baga persoane.Angel`urile le`a montat a pus si folie pe geamuri voi pune o poza.Baiatu nu prea mai are timp de net...,voi pune si o poza cu masina.
|
Frumoasa replica M :D
|
1 Attachment(s)
Attachment 1086369
intre timp masina a primit BBSurile astea''old school'' ;) |
Matza nu-i de VANZARE.Momentan e underconstruction....Nu am mai postat de mult cu ea nu prea a fost timp...
|
4 Attachment(s)
...si inca cateva poze cu COXu de la evenimentul de la Pitesti:-P
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:35. |
- Copyright 2026 4Tuning