Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   Probleme RAR - semnalizari rosii - Nissan Rogue 2008 (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/120441-probleme-rar-semnalizari-rosii-nissan-rogue-2008-a.html)

kim09 25-04-09 16:54

Re: Nissan Rogue 2008

Nu pot spune multe dar nu s-a pus problema de dat...efectiv nu au vrut sa primeasca nimic,,in conditiile in care am fost la pila...apoi la tatal lor:o.....deci pila mai mare decit tatal lor care a venit special din concediu pt a rezolva problema nu exista:rolleyes2

Dany.bilan628 25-04-09 17:00

toate astea de unde se trag? de la legi...in consecinta de la cei pe care ii votam.

v-ati intrebat vreodata care este media de varsta in parlament?

uitati-va cati oameni se invarteau pe langa conducerea comunista ca majoritatea din ei sunt si acum in "afacere". pana nu vin alte generatii sa faca reforme ,cu frica de Dumnezeu si cu constiinta, mare lucru nu o sa se intample.

o sa mai treaca multe generatii pana intram si noi in normalitate.

on-topic : rar ar trebui sa puna accent pe partea tehnica pt ca nu rezolva mare lucru prin faptul ca "fac figuri" la un bec. Daca iti pui numere de SUA poti circula cu acele stopuri in RO, daca iti pui numere de Romania nu mai poti...foarte interesant

kim09 25-04-09 17:08

Nuu problema este ca au devenit brusc romanii f corecti in fata legilor..si au inceput cu RAR :D..restul s-a rezolvat! :shock:

Numere de state am...dar este complicat trebuie sa ai si asigurare in usa si ei nu-ti fac daca este vorba de a circula masina in Europa....pt ca in fond sint si cetatean american..dar toto nu este o solutie..eu vreau sa intru in legalitate dar uite ca nimeni nu face modificari de acest gen...se pare...

Deci bec amber cu far /sticla/pastic ce-o fi ...poate da tenta portocalie????

KAY_ 25-04-09 17:08

Quote:

Originally Posted by kim09 (Post 2265861)
Nu pot spune multe dar nu s-a pus problema de dat...efectiv nu au vrut sa primeasca nimic,,in conditiile in care am fost la pila...apoi la tatal lor:o.....deci pila mai mare decit tatal lor care a venit special din concediu pt a rezolva problema nu exista:rolleyes2

s au facut masini din euro 2 in euro 4 , s au pansonat serii , s au inchis ochii la multe si cu "pile" nu ti da rar dincauza la un bec :rolleyes2 ....schimba becu cu unu galben ,pana la urma asta conteaza ,sa se aprinda galben...

kim09 25-04-09 17:12

..asta cu becul ar fi culmea culmilor...luni comandam becuri!:lol:

CJ-01-WOB 26-04-09 03:35

da se pare ca in UE nu ai voie cu semnalizari rosii pe spate.
in teorie problema o rezolvi cu montarea unor becuri amber(portocalii) .

(si eu am picat verificarea cu stopurile tinted rosu complet si cu becul original alb)

tine-ne la curent.

Nautilus 26-04-09 14:10

Ia un bec argintiu care se aprinde cu lumina portocalie (Philips SilverVision sau ceva asemanator), luminozitatea lor e mult mai puternica decat a unui bec portocaliu obisnuit si se vede portocaliu chiar daca geamul stopului e colorat

http://www.uleiuri-cosmetice-auto.ro..._ID=119&ID=392

~Nautilus

kim09 28-04-09 16:23

Quote:

Originally Posted by Nautilus (Post 2267586)
Ia un bec argintiu care se aprinde cu lumina portocalie (Philips SilverVision sau ceva asemanator), luminozitatea lor e mult mai puternica decat a unui bec portocaliu obisnuit si se vede portocaliu chiar daca geamul stopului e colorat

http://www.uleiuri-cosmetice-auto.ro..._ID=119&ID=392

~Nautilus

Nu a mers nici cu bec portocaliu..si acum vor si test dinamic..la o masina SULEV..only in Ro !:)

KAY_ 28-04-09 16:39

in final vii la bucuresti :D testu dinamic se face doar in bucuresti ...si am vrut sa ti zic da am uitat!

StreetStyle22 28-04-09 16:46

Dar nu seama stopul cu cele de pe QuashQai ? http://upload.wikimedia.org/wikipedi...r_20080301.jpg

KAY_ 28-04-09 16:52

e aceeasi masina difera barile si masca

Nautilus 28-04-09 17:08

Si atunci cine te impiedica sa cumperi un geam pentru stopul de Qashqai si sa-l montezi in locul celui pe care il ai acum?... :rolleyes: :)

~Nautilus

Dimitris 28-04-09 17:19

In ultima instanta cumperi 2 lumini galbene, le montezi sub bara si te duci cu ele la RAR.
Incearca sa trimiti un email producatorului pentru niste certificate de omologare. Te-ar putea ajuta

Test dinamic, pentru ce?

IonutzMFF 28-04-09 17:39

Romania devine din ce in ce mai poluata de hotii si nesimtiti , din cauza unui bec nu te lasa sa o inscrii , mai fa si testul dinamic pe deasupra , dar cand ''domniile'' lor inmatriculau masini furate din UE ,sau chiar din RO cum era ? La asa o tara sincer imi vine sa ma mut ....

kim09 28-04-09 18:45

Quote:

Originally Posted by IonutzMFF (Post 2273600)
Romania devine din ce in ce mai poluata de hotii si nesimtiti , din cauza unui bec nu te lasa sa o inscrii , mai fa si testul dinamic pe deasupra , dar cand ''domniile'' lor inmatriculau masini furate din UE ,sau chiar din RO cum era ? La asa o tara sincer imi vine sa ma mut ....

Nu exista masina identica pe alt continent..ce simplu ar fi fost! Sint 99% asemanatoare dar nu incit sa pot schimba farurile intre ele:sad:
Da deci a doua zi s-au trezit ca trebuie facut si testul dinamic, 750 euro sa se vada ce noxe emite domne' acesta nenrocita de masina care este SULEV si mai provine si dintr-un "stat verde" in care normele legate de poluare sint printre cele, daca nu cele mai ce !

Dar tot noi am descoperit ..de cind exista d-nul Google toti sintem destepti!:D...cum ca masinile 4x4 permanente nu pot fi supuse la acest test..

Eu nu am locuit ultimii 9 ani in Ro,dar bag de seama ca daca furi putin esti un nenorocit de hot, daca furi mult esti "om de afaceri prosper":shock:..Halal!

All times are GMT +2. The time now is 16:35.

- Copyright 2026 4Tuning