![]() |
Re: sugestii va rog
Si iar o sa iasa panarama si pe topicu omului ,eu zic sa va aptineti de la facut comentarii daca nu sunteti in cunostinta de cauza .
|
tocmai andrei sunt in FOARTE CUNOSTINTA DE CAUZA.
nu e chiar asa cum se zice, Daca ai cap iati alta; asta tot timpu va fi la fel, uita-te si la orice marca de masina, cand o cumperi tu te astepti sa faci o afacere cu ea sau sa te folosesti de ea? si Evil Yuri, lasa-ma frate cu Peugeoturile cu tot cu motoarele lor diesel, tata a condus un Peugeot boxer vreme de 2-3 ani, pana la 200 si ceva de mii de kilometrii parcursi cu ea; pe tot acest timp a avut urmatoarele probleme: motor 2.2 HDI 3 schimbari de injectoare 3 probleme cu balamaele la usi 4 schimbari de suspensii - amortizoare cu arcuri cu tot, in toata aceasta vreme nu era normal sa se intample asa ceva. momentan conduce un Mercedes Benz Sprinter model 2007 511 CDI 136 de cai - masina pe toba de esapament e mai curata decat un benzinar, nu a avut probleme deloc cu ea. cat despre topicul omului cu o minima investitie poti sa-ti restilizezi interiorul, mergand la un expert ce lucreaza in fibra de sticla, dupa care o vizita la un tapiter auto. |
Quote:
Era aici pe forum un baiat cu o Alfa 146 frumoasa foc din 2000 la vreo 2200 daca nu ma insel. Bafta! ce sa zic..nu ai ce sa iti iei in banii astia |
pai poate sa-si ia vreo masina gata inscrisa in romania la vreo 2500 euro. gaseste un ford fiesta, ceva in clasa compactelor sau ceva mic.
|
asa pot spune si eu peugeot 206 / ford fiesta / vw polo dar ar fi urat din partea mea sa te orientez la o masina mini cand tu aveai in cap A4 sau pisoi.
|
hmm, cam amuzant deja topicul omului; cel mai simplu e sa cauti pe mobile.ro sau mobile.de si acolo filtrezi si tu...
|
|
frate cumparati golf 4 tdi, alea da masini! nu toate panaramele de peugeot care fac sau au facut motoare diesel pentru bmw, volvo, mitsubishi, jaguar, range rover si altele care imi scapa. Asculta la mine, aia care au pus motoare de peugeot pe marcile alea sunt prosti, nu stiau ce motoare slabe sunt si si-au luat teapa toti, tu asculta-ma pe mine, posesor de logan ca si tata a avut la munca boxer din 90 toamna cu 200 de mii de km si il rupea zilnic in 2 timp de 3 ani, pana la urma tot asa au cazut injectoarele, deci automat se intampla asta si la bmw, volvo si alte marci care au motoarele astea ca sunt roman si ma pricep la toate. Plus ca 206 a fost vandut in 6 milioane si ceva de unitati (nu stiu exact, inca se vinde), a fost un esec total....deci gandeste-te bine, ca Peugeoturile sunt proaste si foarteeeee scumpe de intretinut. Bafta in achizitionarea masinii si nu iti lua Peugeot!!!
|
Quote:
|
Quote:
Si ca sa te simti si mai bine, afla ca Mitsubishi are si tdi-ul (2.0) de la vw pe lancer :D. |
|
dar de un Opel Astra din 2000 ce ziceti? is ceva de ele?
|
extraordinare... foarte foarte bune! chiar am avut unul .
|
Quote:
|
daca ai decit 3000 trb sa judeci asa , la ce raspunsuri mi-ai dat.
trb sa te incadrezi in 2500-26oo cu o masina fiabila , d preferat diesel , cu intretinere d facut acasa daca ai curte , deci cit mai putina electronica , in banii astia masina + inmatriculare + casco. si 400-500 la banca , cu dobanda cit mai buna , rezerva d back-up daca pateste cotetul cva. nu poti sa faci mofturi din 3000 , trb sa te misti cit mai sigur si cit mai ieftin. ai nevoie d o utilitara , nu d pisici |
| All times are GMT +2. The time now is 06:34. |
- Copyright 2026 4Tuning