Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dacia se opune crizei şi măreşte productia, angajānd īncă 500 de oameni (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/120299-dacia-opune-crizei-mareste-productia-angajand-500-oameni.html)

matiz87 24-04-09 23:27

Re: Dacia se opune crizei şi măreşte productia, angajānd īncă 500 de oameni

frate toata criza asta e o porcarie....ca sa faca ei mai multi bani ce au zis nu`i nimic mai dam afara oameni si aia putin care raman fac treaba altora si " motiv criza" . traim in romania ... si acuma motiveaza ca angajeaza ei ! mda

[IlluSioN] 24-04-09 23:38

bine ca trec peste criza usor usor :-P

adrian74 25-04-09 09:20

Quote:

Originally Posted by aka1976 (Post 2263914)
Multe critici de facut panica pe forumuri. Eu alerg de 2 ani de zile un Logan 1,5 DCi pe Romania si 2x in afara granitelor, am cca 80.000 km la bord si nu a cazut inca nika dupa ea, dar promit sa ma mai uit zilele astea la ea !!!!!Recunosc ca chiar daca e masina unei firme reusesc sa ratez 90% din gropi, am resoftat-o la 80 cp(aprox din 65 cat avea din fabrica) si nu merge decat cu 182 km/h pe cele 2 false autostrazi !!!!

sa ne povestesti cum e la180km/h sa franezi brusc de urgenta ,daca mai ai frane si pozitia in care ajunge masina dupa oprire,dar nu sa mergi tu cu ia asa si sa franezi ci in trafic cand va aratati valoarea cu alte masini dar mai puternice.

TR_00_ANN 25-04-09 09:43

suna bine dar nu e prea credibila stirea asta....nu cred ca la dacia totul merge struna

aka1976 25-04-09 10:20

Quote:

Originally Posted by adrian74 (Post 2264903)
sa ne povestesti cum e la180km/h sa franezi brusc de urgenta ,daca mai ai frane si pozitia in care ajunge masina dupa oprire,dar nu sa mergi tu cu ia asa si sa franezi ci in trafic cand va aratati valoarea cu alte masini dar mai puternice.

Si de ce anume ar trebui sa-mi arat valoarea cu masini mai puternice(sunt la aceeasi bani ca loganul), sunt din aceeasi clasa? Eu zik ca suntem offtopic !!!

DraquVerDe 25-04-09 11:37

tot Dacie este,si la fel de scumpa ! nu mersi Dacia .. :rolleyes2

ovidiu89 25-04-09 12:41

Quote:

Originally Posted by allexutzzu (Post 2263520)
da-ne un exemplu concret in care in cativa ani au picat toate piesele de pe logan...ceva poze sa vedem si noi masina dezintegrata...ca poate ai avut tu si vrei sa nu mai pateasca nimeni ca tine.......eu zic sa nu mai vorbesti aiurea ca n-ai dreptate deloc...nu sunt fan dacia, nici nu posed asa ceva, dar sunteti prea de tot fratilor!

cunosc o gramada de persoana care au logan si se plang de el acuma depinde si de fiecare cum si-o intretine

CyberCSX 25-04-09 12:52

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 2265295)
cunosc o gramada de persoana care au logan si se plang de el acuma depinde si de fiecare cum si-o intretine

Exact asa este. Sa nu uitam ca sīnt multi INVENTIVI care au prostul obicei sa-si bage nasul unde nu le fierbe oala sa vada DE CE MERGE, care se cred mai destepti ca inginerii din fabrica cu toate ca au 2 clase ca trenu facute la coada vacii si considera ca TREBUIE sa īmbunatateasca functia masinii cu fel de fel de ABERATII TUNING iar cīnd au reusit sa distruga tot, atunci se vaita ca masina nu-i buna de nimic.

Asta din pacate nu este valabil numai pt. posesorii de masini īn general din RO dar si pt. cei de aici īn DE.

luckas 25-04-09 13:02

Pt aceasta MANEVRA STRATEGICA, toata stima si respectul pt. Romāniii CU CAP si partenerii lor ! CARE ROMANI? POATE FRANCEZI.

luckas 25-04-09 13:18

Am mai spus-o si o repet: nemtii cumpara loganu ca e ieftin ptr ei( cu prima de casare de 2000 euro), isi permit. O trambaleaza 4 ani cit e in garantie si gata la srot. NU CA AR FI NU STIU CE GROZAVENIE DE MASINA ,SA FIM SERIOSI. PUR SI SIMPLU E IEFTINA PENTRU EI.

mario79 25-04-09 13:25

va spun eu : in cel mai scurt timp DACIA va ajunge in ROMANIA cum e BMW-ul in GERMANIA - adika LIMUZINA!!!!!!!!!!

luckas 25-04-09 13:28

Quote:

Originally Posted by mario79 (Post 2265403)
va spun eu : in cel mai scurt timp DACIA va ajunge in ROMANIA cum e BMW-ul in GERMANIA - adika LIMUZINA!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock: DE UNDE STII? IN CIT TIMP?

CyberCSX 25-04-09 13:35

Quote:

Originally Posted by luckas (Post 2265343)
CARE ROMANI? POATE FRANCEZI.

Nu mai subestima atīta ca nici francejii nu-s grozavi.
Sīnt destule capete luminate si īn Romānia dar "voi" nu vreti sa-i vedeti.

Nu vreau acuma sa intru īn off topic cu polemici politice dar pīna una, alta, sīnt destui romāni īn lumea larga care sīnt capacitati de prim rang īn fel de fel de domenii premium la nivel stiintific si industrial asa ca las-o mai moale cu subestimarile astea permanente.

E normal ca un om nu da randament atīta timp cīt nu-i dai ce-i tebuie.
Asta este valabil peste tot nu numai īn RO.

mario79 25-04-09 13:39

cred ca pana la sfarsitul anului, daca nu chiar si acu; daca ne uitam la evolutia pietei auto din ultima vreme; cam toti producatorii se duc la vale sau chiar dau faliment iar dacia o da cu profitu innainte!!!!!!!!

luckas 25-04-09 13:46

Quote:

Originally Posted by mario79 (Post 2265432)
cred ca pana la sfarsitul anului, daca nu chiar si acu; daca ne uitam la evolutia pietei auto din ultima vreme; cam toti producatorii se duc la vale sau chiar dau faliment iar dacia o da cu profitu innainte!!!!!!!!

Si cam la ce pret va fi DACIA AIA LIMUZINA ( ca BMW din germania )?:peace::peace::peace:

All times are GMT +2. The time now is 16:44.

- Copyright 2026 4Tuning