![]() |
Re: ASMA Phantasma - Un CL65 AMG de 725 CP
seamana cu masinile din death race..
|
O adevarata bestie...:shock:
|
Nu stiu ce vi se pare frumos la masina asta ....nu este genul de tuning ptr cl . Uitativa putin la interior cat de mult se potriveste cu bodykitul .Cel mai reusit este Cl facut de cei de la Carllson ...asa se face tuning pe Cl , S-classe si masini de genu .... nu asa k nu e mitsubishi eclipse ...si masina a fost facuta ptr un arab din cate stiu .....Deci e clar ce gusturi are omu ....
|
e......e....., eeeeee PERECTA , AGRESIVA , CRIMINALA , .....e ASMA
|
lasa-ma sa ghicesc, in jur e Dubai!?
|
Nu stiu ce va place la masina asta. In afara motorului chiar nu are nimic de laudat, ba din contra, mi se pare ca e urata cu draci, ASMA chiar are reputatia de a strica masini frumoase...
PS. Stiu ca acuma o sa sara toti pe mine, dar chiar consider ca masina asta nu are nimic de-a face nici cu frumusetea, nici cu agresivitatea (nu mi se pare agresiva deloc), ci doar cu kitsch-ul si cu un prost gust exagerat. Ia ziceti voi, nu e mai frumoasa asa? http://www.canadiandriver.com/galler...g_pb_1-579.jpg Quote:
|
foarte foarte tare. asma are ceva cu stilul asta de spoiler da' mie imi place. parca ar trebui un eleron dar e bine si asa. good job
|
poate ca nu e cel mai potrivit tuning pentru un "cl" dar cu siguranta e spectaculos
|
mama ce grila incredibila are in fata :X:X:X ii sade destul de bine cu difuzuarele alea :X
|
Quote:
|
matiz87
ce sa iti iei tu mah matiz87?...are tactu zacamant de petrol sub casa si noi nu stiam? =))
|
Quote:
da o curiozitate am,pleoapele alea chiar nu puteau sa le faca in culoarea masinii? |
Quote:
ai zis cam tot ce era de zis. |
Quote:
|
e bestiala masina nota ++++10:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:03. |
- Copyright 2026 4Tuning