![]() |
:lol: :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
La exterior nu prea vreau sa modific, prefer performante (daca pot sa zic asta la tico), iar la interior nu mi-am modificat decat luminile de la bord (arata cam ca cel din poza numai ca mai bine :D ), si am vrut sa schimb scaunele cu unele de Porche 924, dar am renuntat la idee - nu stateam asa bine in ele si am avut si ceva probleme de ordin financiar).
|
1 Attachment(s)
tnd-\"team\", da ce esti ma la 17 ani??? batranel??? ia vezi ce ton folosesti, ca te incui in portbagaj si dau drumu la muzica :twisted:
leutzu, am si eu bord ca al tau, dar e tot albastru in afara de ace, care sunt rosii...se vede frumos, dar mie mi-a ramas ceva pe centru, un dreptunghi mai intunecat. |
Tico SX '96
1 Attachment(s)
Revin si adaug inca o poza "mai artistica" facuta de data aceasta de mine.
|
Re: Tico SX '96
1 Attachment(s)
O poza din cursa de la Criova de duminica:
|
1 Attachment(s)
pun eu poza a2a :lol: Oricum marfa ticozauru, il stiu ca doar suntem vecini...ce imi place la ea:muzica, cum se aude toba aia si cum conduce soferul. :D Numai bine!
P.S: cand termini pleoapele alea si desenu de pe capota? 8) |
Mda...42Cp versus peste 75...ce vrei frate?
Pleoapele le fac eu...cat despre desenul de pe capota...poate sa mai astepte. |
bine leutzuleee. ai vazut k te-am gasit:D
frumushik masina si..condensatoru ala da bine in portbagj :D |
daca nu pune poze cu el degeaba... :D
|
moama...hai ca o sa pun poze si cu el..
|
fa poze la toata instalatia audio. ;)
|
[QUOTE=Leutzu_]asina este inmatriculata pe 23 Decembrie 1996, iar ca data fabricatiei scrie 1997[QUOTE=Leutzu_]
Cum adik inmatriculata in `96 si fabrikata in`97??? |
chiar ca e ciudat.... :lol:
|
Este ciudat, insa este o practica destul de comuna. Masinile fabricate in ultimile luni dintr-un an sunt trecute ca data de fabricatie cu anul urmator.
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:58. |
- Copyright 2026 4Tuning