![]() |
Re: Totul despre Supre !
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Iar cum masinile de peste 700Cp au si turatia marita, toate au schimbate aceste arcuri. Cutia in 6 trepte rezista la peste 1000Cp...cat timp rezista depiunde de cat este fortata. Iar aia automata numai pana la ca. 500Cp. |
Va recomand si www.carontrack.com Sunt si acolo ceva scule magnifice as putea spune ;)
|
Quote:
|
Am o intrebare pentru cei care chiar cunosc aceste masini : ce ar fi mai ieftin/usor de realizat - conversie de la cutie automata, la cutie manuala;
-conversie de la RHD la LHD; -2 masini, una pentru sasiu, alta pentru piese ? |
Quote:
Pt ce sa bagi peste 10.000EUR in schimbari cand iti poti cumpara masina direct potrivita? |
Am gasit 1 site cu date tehnice despre Toyota Supra mk4...sper sa fie de folos la careva ;)
|
Quote:
|
Quote:
Succes! |
Salut... As vrea la anu sa-mi cumpar o Toyota Supra, dar intai de toate m-ar interesa si pe mine costurile inmatricularii etc.. am gasit una in germania cu 5000 euro.. vreau s-o aduc, dar ma ingrijoreaza taxa de inmatriculare.. Este cineva care ma poate informa mai mult in privinta masinii si a costurilor?
|
Quote:
La 5000E e probabil un NA obosit de prin 93' cu cutie automata. Pe mine inmatricularea cu totul m-a dus la peste 5000E, dar masina este mult mai noua, are cutie in 6 trepte si chiar daca e NA acum, imi este foarte usor sa fac swap ul cu motor de twin turbo, deoarece masina a venit dotata cu manuala in 6 si LSD. |
Caut si eu o cutie manuala de 7M-GTE. Daca auziti ceva dati un semn.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:22. |
- Copyright 2026 4Tuning